Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pooh_tarot

POWRÓŻĘ przez chwilę TAROT

Polecane posty

Mam chwilę, to mogę kilku osobom powróżyć. Data urodzenia, imię i konkretne pytanie.

Gość gość
żaneta 08.08.1993 ile mam rodzeństwa? :)dawaj wróżko :)

Gość gość
co mnie czeka w pracy i zyciu rodzinnym magda 01 05 1975

żaneta 08.08.1993 ile mam rodzeństwa? usmiech.gif dawaj wróżko usmiech.gif x jesteś jedynaczką tym bardziej, że jesteś 11 numerologiczną

co mnie czeka w pracy i zyciu rodzinnym magda 01 05 1975 x w pracy co prawda są obecnie niepowodzenia i trudne czasy, ale dzięki wytrwałości, sumiennej pracy, a być może podniesieniu kwalifikacji będzie stabilnie, zyskasz uznanie szefa w życiu rodzinnym to sobie odpuść, i to im szybciej tym lepiej, rozmów się ze swoim mężczyzną, bo czeka Cię inny związek

Gość gość
pooh_tarot dziś żaneta 08.08.1993 ile mam rodzeństwa? usmiech.gif dawaj wróżko usmiech.gif x jesteś jedynaczką tym bardziej, że jesteś 11 numerologiczną x wróżko zwracam szacunek, jestem pod wrażeniem ;) zgadza się a co ma 11 do jedynactwa jeśli mogę spytać? i czy mogłabyś mi powiedzieć czy będe w życiu szcześliwa?

Gość gość
Anna 24.11.70 ;) Ile mam dzieci i czy czeka mnie jeszcze miłość

Gość gość
Ela 25.07.82 co dalej bedzie z moim związkiem?

Gość gość
Karolina 04.02.92 Finanse ;)

Gość gość
Magdalena, 24.06.1990 Jestem teraz na wymianie studenckiej. czy poznam tu jakiegoś faceta, przeżyję jakiś romans, chociaż przelotny? Dlaczego facet o którym teraz myślę zerwał ze mną kontakt? Jego imię to Geof a daty ur niestety nie znam

Gość gość
ania 10.06.1985 co mnie czeka w najbliższym czasie?? czy powinnam teraz decydować sie na dziecko?? czy jest szansa na poprawę w finansach??

Gość gośćgość
Agnieszka 28.03.1988 kiedy dystane prace i będę w ciąży

wróżko zwracam szacunek, jestem pod wrażeniem oczko.gif zgadza się a co ma 11 do jedynactwa jeśli mogę spytać? i czy mogłabyś mi powiedzieć czy będe w życiu szcześliwa? x a właśnie, że ma ta 11 coś w sobie, ale nie będę pisał co, kiedyś się przekonasz. Twoje pytanie zbyt ogólne, ale po portrecie numerologicznym mogę Ci napisać, że Ty tak, będziesz szczęśliwa i spełniona. Ale Twój partner..... sorry.

Gość gość
wróżko zwracam szacunek, jestem pod wrażeniem oczko.gif zgadza się a co ma 11 do jedynactwa jeśli mogę spytać? i czy mogłabyś mi powiedzieć czy będe w życiu szcześliwa? x a właśnie, że ma ta 11 coś w sobie, ale nie będę pisał co, kiedyś się przekonasz. Twoje pytanie zbyt ogólne, ale po portrecie numerologicznym mogę Ci napisać, że Ty tak, będziesz szczęśliwa i spełniona. Ale Twój partner..... sorry. x a może konkretniej? kiedyś się przekonam :D mógłbyś rozwinąć?

Anna 24.11.70 oczko.gif Ile mam dzieci i czy czeka mnie jeszcze miłość x a imiona też podać? jesteś 7 więc nie dziw się, że życie uczuciowe masz zakręcone. z przełożenia widać, że jesteś samotna i marzysz o związku. ale Ty zostałaś skrzywdzona! co do miłości to zadaj sobie pytanie, czy jeszcze tego chcesz. bo karty pokazują, że nie potrafisz zaufać. i dobrze Ci podpowiada

Gość gość
martyna,31.12.92r ile będę miala dzieci i kiedy będę miala ślub?

Gość gośćmilka
Monika 26.04.1983r.czy on mnie kocha

Gość gość
pooh_tarot dziś Anna 24.11.70 oczko.gif Ile mam dzieci i czy czeka mnie jeszcze miłość x a imiona też podać? jesteś 7 więc nie dziw się, że życie uczuciowe masz zakręcone. z przełożenia widać, że jesteś samotna i marzysz o związku. ale Ty zostałaś skrzywdzona! co do miłości to zadaj sobie pytanie, czy jeszcze tego chcesz. bo karty pokazują, że nie potrafisz zaufać. i dobrze Ci podpowiada Tyle to można wywnioskować z mojego pytania. Skoro pytam o to czy spotkam jeszcze swoją miłość to wiadomo, że jestem samotna i marze o związku. Inaczej bym o to nie pytała. Resztę wystarczy sobie dopowiedzieć. Twoje karty muszą być trefne, bo z mojej strony była to prowokacja. Mam męża i trójkę dzieci. Nikt mnie nigdy nie zranił. ;)

Gość gość
Monika 26.04.83 Czy on mnie kocha

Ela 25.07.82 co dalej bedzie z moim związkiem? x kolejna 7-ka. zmiany, zmiany, zmiany. ale na lepsze, bo dusisz się w tym związku. obecny związek spisz na straty. nic z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Dlaczego mnie omijasz?

Twoje karty muszą być trefne, bo z mojej strony była to prowokacja. Mam męża i trójkę dzieci. Nikt mnie nigdy nie zranił. x a czas jest cierpliwy i cieszę się, że tak bardzo ufasz mężowi. co do dzieci zapytałem czy podać imiona.

Gość gość
Ela 25.07.82 co dalej bedzie z moim związkiem? x Nie wierz w to co Ci ktoś pisze. To manipulacja. Z twojego pytania wynika, że w związku masz problemy dlatego najwygodniej jest dać nadzieję, że czas na zmiany i pokazać tym, że się o tym wie. Numerologia nie ma nic do rzeczy. Inaczej każda siódemka, którą jesteś w tej właśnie chwili miała by taki sam problem lub powinna rozstać się z partnerem. ;) Zdajesz sobie sprawę że jest masa takich siódemek?

Gość gość
Tak podaj proszę imiona moich dzieci ;) Już wiesz, że jest ich trójka więc będę pod wrażeniem jeśli chociaż podasz ich płeć.

Gość gość
Zakladasz te tematy jak jakas opetana. To juz minimum 3 watek twojego autorstwa w ciagu ostatnich 3 dni. Latwo ciebie rozpoznac po stylu pisania i wrozenia. Bez sensu..... A co do numerologicznej 11 - ja jestem 11 i mam rodzenstwo. Wiec to nie jest tak jak piszesz. Liczby mistrrzoskie tez nalezy umiec zaanalizowac.... I nie kazda 7 ma zakrecone zycie uczuciowe. Tak pisza tylko osoby co wiedza, ze cos piszczy w trawie, tylko nie wiedza dokladnie co.

Gość gość
no to już wiadomo że wróżka to tępa dzida :D

Gość gość
Dlatego też tu napisałam. Żal mi kobiet, które skończą związek tylko dlatego, że jakiś manipulant nie ma co robić z czasem i bawi się we wróżbitę ;) Do tego robi to w beznadziejny sposób bo po prostu się na tym nie zna.

Gość gość
Bartosz 16. VI. 77 Kiedy się z nią spotkam?:)

Gość gość
ja ostatnio nie dawno udawałam wróżke na forum i lepiej wróżyłam, każda osoba potwierdzała mi że trafnie pisze tak wiele osób potrafi, ale nie każdy