Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian44

Najtańsze taxi we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość marian44

Cześć! Najtańsze taxi we Wrocławiu?! Czym jeździcie i jeszcze nie było problemów? Dość często wracam z jakiś imprez nocą i wtedy zdecydowanie wolę się zabrać taksówką, zwłaszcza teraz jak jest tak zimno...

Gość gość
też się chętnie dowiem

Gość gość
up

Gość gość
Nikt nie jeździ taksówkami w stolicy Dolnego Śląska?

Gość gość
Musisz szukać taksówek na lewo,są o połowę tansze

Gość nareeew
We Wrocławiu to się jeździ z Royal Taxi, gdzie indziej się po prostu nie opłaca. Na stronie www.royaltaxi.pl jest ich cennik. Ogólnie zazwyczaj się zamykam w 25 złotych jak z nimi jeżdżę. Płatność kartą...i to nie jest fikcja, tak jak w innych firmach, gdzie terminal najczęściej jest akurat nieaktywny :P tutaj jeszcze mi się nie przytrafiło, żeby nie można było zapłacić. Byle by cena była min 20 zł.

Gość gość
podpytaj znajomych lub sprawdź w internetowej porównywarce - mi własnie znajomi podsunęli namiar na tanie i fajne taxi, którego się trzymam - http://www.taxi.krakow.pl/oferta

Gość gość
Proszę tutaj - https://itaxi.pl/w-calej-polsce/taxi-wroclaw/ iTaxi przecież wszyscy znają. Sieć ogólnopolska, kawał dobrej korporacji, z porządnymi autami, płatnościami kartą, mają nawet odprowadzaczy. A na pewno wsiadanie do anonimowych korporacji nie ma większego sensu...

Gość gość
A jakie ceny ma iTaxi we Wrocławiu? Wchodziłam pod ten link, ale nie ma tutaj stawek. Ogólnie jakie stawki są typowo wrocławskie? Przyjeżdżamy tam na kilka dni pozwiedzać. Podpowiedzcie proszę jakieś fajne miejscówki.

Gość gość
Nawet odradzam patrzenie wyłącznie na stawkę, bo to jest pozbawione sensu. Można trafić na fatalne korporacje. Zazwyczaj z taksówek korzystamy kilka razy do roku, więc czy naprawdę jest sens kombinować z jakimiś dziwnościami? Tym bardziej, że chodzi o krótkie trasy?

Gość Micha4

Dokładnie, sama stawka nic tak naprawdę nie mówi. Zamówisz najtańsze, a potem zwiedzisz pół miasta i zapłacisz więcej 😛 Ja korzystam z free now, bo tam mam dokładną trasę. Wszystko jest w aplikacji i jeżdżą normalni kierowcy. Dla firm ważne jest też to, że free now można podpiąć pod system concur.

Gość Patrycja

właśnie ja jestem właścicielką firmy i podpisałam z free now umowę, bo mają najlepsze stawki a ja na koniec miesiąca zawsze dostaje pełne zestawienie przejazdów moich pracowników, więc łątwiej mi to księgować. Prawda jest też taka, ze oni są niezawdoni, łatwy dostęp do aut bo mają jedną z największych flot samochodowym, łatwo się je zamawia bo przez apliakcję, auta nigdy się nie spozniają i zawsze ają czysto w samochodzie, co było dla mnie bardzo ważne, bo zwracam dużą uwagę na estetykę. 

Gość Szero

To jest prawda, co mówisz. Kiedyś szukałam oszczędności po prostu szukając tańczyć usług. Teraz moją oszczędnością jest wysoka jakoś. Nie interesuje mnie tak naprawdę, czy free now ma najtańsze stawki, ale oni wygrywają wygodną aplikacją, nowymi taksówkami i punktualnymi kierowcami.

Gość Donat

Otóz to!! Apka jest mega spoko, nawet nieco starsze osoby u nas sobie z nia radzą. Narazie tez nie zamierzam sie przesiadasc w cos innego, w nowym roku tez free now zostaje u nas 🙂