Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki leżaczek bujaczek macie, polecacie?

Polecane posty

Gość gość

czy lepiej się sprawdzają te do 9 kg czy do 18 kg, tzn. czy takie starsze dziecko chce w ogóle korzystać z fotelika? A może coś takiego 3w1, huśtawka przerabiana na leżaczek? Polećcie model i firmę :)

Gość gość
my mieliśmy bodajże do 13 kg ;). do 18 kg, to już chyba przesada...bo nie znam dziecka no max po roku, które by w tym siedziało, a najczęściej, to już ok 8, 9 miesiąca dzieci przestają, no i raczej wtedy dziecko nie warzy 18 kg :D mieliśmy fajny babybjorn, a nie jakiś wsiochowy ze zwierzaczkami, sto kolorów i innych nie potrzebnych d**ereli ;)

Gość gość
ja mam do 13 kg i naprawde sie sprawdza, teraz troszke jest juz dluga, wiec nie chce raczej siedziec,ale na poczatku tylko lezaczek, malo tego, w dzien nie chciala w ogole spac w lozeczku tylko w lezaczku.

Gość gość
a jak sie ma kołyskę to jest potrzebny ten leżaczek-bujaczek? jaką rolę on spełna u dzieci powyżej 5-6 mca? nie są one za duże do leżaczka lub usiedza spokojnie?

Gość gość
Mój korzystał z bujaka ale tylko od 3 msca (dostał na chrzest) do niespełna pół roku. Później wolał leżeć na kocu czy macie. Tak więc w mojej opinii starczy taki do 9 kilo.