Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobić w tej sytuacji ?? nie mam siły walczyć.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 5 lat, od 3 lat mieszkamy razem. Dwa miesiące temu do kraju wróciła jego dawna była ( byli razem 2 tygodnie ) są dobrymi przyjaciółmi. Ta dziewczyna zwyczajnie zatruwa mi życie. Wpada do nas praktycznie codziennie. Od 3 tygodni ma faceta, wczoraj jej się oświadczył. Ciągle słyszę ,, Bo wiesz ja kocham M.(mojego narzeczonego), ale jak przyjaciela". Dzisiaj oddałam mu pierścionek. Albo ona albo ja . Nie wiem czy dobrze zrobiłam...

Gość gość
Ona mając 20 lat, ma 4 letnią córkę, którą opiekują się jej rodzice. Czasami przychodzi z tym dzieckiem do nas, opowiada jak to cudownie być mamą, jak kocha swoje dziecko. Wie dobrze,że na początku tego miesiąca poronilam, a boli nadal. Najgorsze, że ona umie mnie skrytykować w moim domu. Jestem pasjonatką zdrowego stylu życia, ona jedząc u umie skrytykować, że to dla niej za mało słone ( ja nie sole), to nie dobre, a to się znów nie najada. Nawet w walentynki przyszła do nas ze swoim chłopakiem. Siedzieli u nad do 4 nad ranem. OK nie planowaliśmy nic, ale to była pierwsza sobota od dawna, która moglibyśmy spędzić razem. A na gości nie byliśmy gotowi.

Gość gość
Czekasz ma jego krok.

Gość gość
Zostaw go.

Gość gość
A czemu zakładasz kolejny ten sam temat? Aha. Już wiem. Bo w poprzednim Cię zjechalismy.

Gość gość
a po jakiego ja przyjmujesz i karmisz :) ?

Gość gość
ja bym z facetem pogadała,że tak nie może być,czy on tego nie widzi?? skoro nic z tym nie robi widocznie naprawde ją lubi..