Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opuchnięta po obudzeniu

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny! czy Wy też tak macie? budzę się rano i czuję, że mam trochę opuchniete nogi, ręcę - szczególnie zauważalne jest to na palcach, w sensie nie mogę włożyć żadnego pierścionka. Mija 3-4 godzinki i już jest lepiej. Myślałam, ze to dlatego, ze mam za ciepło w sypialni - teraz mam jakieś 17-18 stopni i nadal jest tak samo. Jaka może być tego przyczyna?

Gość gość
chore nerki

Gość Ale to już było
Musisz pójść do lekarza rodzinnego żeby dał Ci skierowanie na badania.Obrzęki zwykle są spowodowane chorobą serca, lub nerek.

Gość gość
Za duzo soli w pozywieniu i fast foodow

Gość gość
fast foodów nie jadam, sól ograniczam. Tak jak sobie teraz myślę to czasem boli mnie prawa nerka....to może być od tego?

Gość gość
Ja jak sie budze to mam twarz jak balon i oczy jak szparki , wygladam jak bym cala noc chlala . Musze teraz godzine wczesniej wstawac do pracy aby dojsc do siebie :o pozatym przytylam 6 kg wlosy mi leca garsciami i sa wiecznie tluste Lekarz pierwszego kontaktu nie widzi problemu bo nie jestem otyla ( jeszcze) a wlosy kazal mi wiecej spac i sie nie stresowac Fajnie nie ?? Wszystko mozna jakos wytlumaczyc byle sie nie przemeczac i skierowania nie wypisac

Gość gość
tarczyca na 99%

Gość gość
Ja jak sie budze to mam twarz jak balon i oczy jak szparki xx też tak mam rano ale poza tym jestem zdrowa

Gość gość
no właśnie...lekarze :( ja mam do nich uraz, oni nigdy nie widzą problemu. ja mam opuchnięte oczy jak się budzę, bardziej mnie martwią ręcę i nogi. Czasem kozaków nie mogę zasunąć...już do cholery z tymi pierścionkami ale buty ubrać trzeba :)

Gość gość
no coz trzeba bedzie znalezc specjaliste i za wszystkie badania zaplacic z wlasnej kieszeni

Gość gość
u mnie tak się między innymi objawiała niedoczynność tarczycy

Gość hanjkak
mogą to też być problemy z nerkami. Unikaj również soli bo ona zatrzymuje wodę w organiźmie i takie potem tego efekty. Mi się bardzo poprawiło jak ograniczyłam sól do minimum. Został mi tylko problem z puchnięciem nóg ale to na wieczór i kupiłam już żel galvenoxsoft do nóg i podobno ma pomóc. Jak nie to latem będzie masakra ;(