Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie dlatego boję się, nie chce rozmawiać z ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Bo prawie zawsze jest tak,że jak o coś pytam jest wielkie wzdychanie tak jakbym pytała o coś głupie jak 2+2; jak wypowiadam własne zdanie to jestem sprowadzana do poziomu "jesteś mniej niż zero więc się zamknij"; jak się z czegoś cieszę to prędzej czy póxniej jest mi to wypominane; jak mówie o jakichś celach to zazwyczaj dają mi poczucie, że nigdy mi się to nie uda, albo że to za wysokie cele jak dla mnie. I tak, najbliższe osoby, kocham je, ale właśnie tak czuję się często..

Gość gość
jeśli mówi Ci tak rodzina to współczuję ;( toksyczni ludzie, zamiast wspierać to jeszcze dołują... Ja bym się odcięła w miarę możliwości

Gość gość
Tez tak mam ale w pracy

Autorko, pożaliłaś się na forum, ok, ale co dalej? Jak czytałam twój wpis, to aż wiało beznadzieją, i utratą ducha, energii. Pisałaś, jakbyś była ciężko chora... Lepiej Ci?

Gość gość
Jesteś śmieciem

Gość gość
nie przejmuj się,znajdziesz takie osoby z którymi sie bedziesz dogadywać :) i uwierz w to,że Ci sie uda to co chcesz,ważne jest dobre nastawienie i wiara w siebie,jak inni Cie dołują to lepiej z nimi o tym nie rozmawiaj ja też z rodziną sie normalnie nie dogadam,trudno

Gość gość
aż wiało beznadzieją, i utratą ducha, energii - czasem rzeczywiśćie można czuć taką utrate,szczegolnie jak własna rodzina dobija dodatkowo zamiast wspierać,ja tam to rozumiem