Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy sex dojrzałej kobiety i młodego mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

prosze Panie o opinie

Gość gość
Na starej piczy młody chvj się ćwiczy

Gość gość
Kobieta dojrzala lubi wyrafinowanie i nie byle jak a mlody ? Roocha tylko jak krolik na duracel do spustu Mlodzi lubia fastfoody , dojrzali ludzie wola bardziej ekskluzywne miejsca

Gość gość
Młody facet to znaczy ile lat ?

Gość gość
22 25 lat

Gość gość
Dla mnie to trochę za młody, wolę takich ok. 30-tki. Ale umiejętności faceta w seksie nie do końca zależą od jego wieku ;) Jeśli facet już jako dwudziestolatek, jest egoistą, typowym biorcą, to raczej taki pozostanie, będąc dojrzałym i o żadnym wyrafinowaniu mowy nie będzie, pomimo jego pozornego doświadczenia z racji wieku.

Gość gość
a dlaczego kolo 30?

Gość gość
A co, to już nie jest młody, taki 28 latek na przykład ? Powinien przynajmniej być bardziej poukładany od 22-latka, i pogadać jeszcze z takim można. Odbijam piłeczkę: dlaczego dojrzała kobieta ? To, że jest dojrzała, to nie znaczy automatycznie, że jest boginią seksu.

Czy ja wiem. :O Gołowąsa jest łatwiej ułożyć pod swoje dyktando. Sika taki że puka sobie starszą a ta przeżywa drugą młodość. :)

Gość gość
Facet, którego trzeba układać pod własne dyktando w łóżku, to beznadzieja. Są tacy, którzy wiedzą , co robić, mimo iż są młodsi, no chociaż takich w wieku 22-25 to chyba nie ma wielu ;)

Ważne by się dostosować i by było miło. :) Ale jak ktoś piszę o wkładaniu ręki do pochwy. :O Sikaniu na groby, to ja się zapytam, czy to jest normalne teraz na Kafe? Trochę już tutaj piszę, ale nie było tu takiego zezwierzęcenia. :O Kobieta pisze tu od dłuższego czasu a cḥuj i wypieṛdala z tematu. Kto to jest? Przychodzi śmierdzi na pomarańczowo i zaczyna ustawiać ludzi, którzy coś zbudowali. Przepraszam, trochę nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać, spokojnie szybko wrócimy do tematu ;)

Gość gość
ja tez lubie mlodszych

Gość młody1111
a ska jesteś?:) i jak bardzo młodych lubisz?:)

Gość gość
Jeżeli działa, a nie tylko opowiada co by z kobietą zrobił i nie czeka na pozwolenie...

Gość gość
witam mam 32 lata szukam dojrzalej kobiety po 40