Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Patrycja

Sen o wypadającym zębie.

Polecane posty

Gość gość Patrycja

Mam taki problem. Mojej siostre śniło się że wypadł jej ząb . Bez krwi. Był to kieł , na dole . Strasznie sie martwie . Dzień wcześniej myślała o zębach . Czy to moze być dlatego ?? Senniki mnie nastraszyły strasznie . Czy ktoś z was miał taką sytuacje ??

Gość gość
nie martw się jak też miałam kilka razy taki sam sen a zawsze znaczy to samo że dowiesz się o czyjeś śmierci ja tak miałam z sąsiadką którą prawie nie znałam jakąś ciotką matki którą chyba z dwa razy w życiu widziałam i matką kolegi ojca z ameryki gorzej jest jak się widzi krew w tedy wujek mój umarł :(

Gość gość
spokojnie mi kiedys sie snilo ze wypadly mi wszystkie zeby... i tez sie naczytalam ze to oznacza smierc w najblizszej rodzinie ale nic takiego nie mialo miejsca a minelo juz jakies 2 lata ;)

Gość gość
To oznacza ze niedługo będziesz porządnie zerznięta

Gość gość
jak się śnią zęby to choroba, kłopot, ale jak bez krwi to będzie dobrze. Nie chcę cię straszyć. śniły mi się zęby wypadały wszystkie, ale były takie białe. Mój syn zachorował , bardzo to przeżyłam, ale wyszedł z tego. potem znowu zęby i ja zachorowałam. może to też być wiadomość o śmierci, ale nie w rodzinie , bo nie było krwi. Nie martw się wszystko będzie dobrze.

Gość gość Patrycja
Dzisiaj jest 7 dzień od tego snu. A ja sie dalej boje. Acha,ona sama przyznaje że dzień wcześniej myślała o zębie. Może to ma jakis związek?

Gość gość Patrycja
Dzisiaj jest 7 dzień od tego snu. A ja sie dalej boje. Acha,ona sama przyznaje że dzień wcześniej myślała o zębie. Może to ma jakis związek?

Gość gość
To znaczy, że jej k****a włożą do doopy.