Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

znów mi smutno :(

Polecane posty

tak się zastanawiam nad sensem mojego życia w samotności :(

Gość gość
Za duzo wolnego czasu. Zbyt bogaci rodzice.

od czerwca 2014 r nie dostaję od rodziców ani złotówki. pracuję, studiuję nie trafiłeś w ogóle gościu

powinnam teraz przytulać się do jakiegoś fajnego faceta, a siedzę sama i popadam w depresje :(

Gość gość
piniendze są, brzucho pełne tylko pipka smutna

już nie chodzi o sam sex brak mi czułości :( i nie jestem dla nikogo ważna, dziwnie się żyje z taką świadomością :P

Dziewczyno nie popadaj w depresję nie warto nie wiadomo na kogo trafisz, lepiej być trochę solo i nie wylewać łez. Mnie też żona okradła i uciekła w sobotę i niech poszła w cholerę teraz wiem że nie była dla mnie. Nie szukam nikogo na już, Albo żeby załatać po niej dziurę. Poznam będę szczęśliwy nic na siłę....

nikt Ci koldry nie zabiera,pilota,nie chrapie,nie pierdzi:D,a tak powaznie,to czy sensem zycia musi byc facet?Przyjdzie czas,bedzie radosc:-)

Dorian, bardzo współczuję. kiedyś też zostałam potraktowana przez faceta jak ściera, no i teraz rzadko z kimś się umawiam, ja właściwie nie szukam na siłę, ale nic nie poradzę na to że trudno mi żyć w samotności :( codziennie myślę o tym, jak fajnie, by było kogoś mieć przy sobie :P nawet zaczęłam się modlić w intencji dobrego partnera :P

a dziękuję bardzo za pocieszenie:)czuję się lepiej ale chyba dlatego, że wypiłam jednego browara :D może i znajdzie się chłop w najmniej oczekiwanym momencie :) oby!! bo nie chcę wieczności spędzać solo :D MIŁEGO WIECZORKU :) :) :)