Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałybyście mieć takich policjantów?

Polecane posty

Gość gość
ohyda :o

Gość gość
Nie podobają wam się wysportowani faceci?

On jest napakowany sterydami, mięśnie bez wspomagaczy wyglądają naturalnie.

Gość gość
A podobno za mundurem panny sznurem.

Gość gość
A z twarzy podoba wam się? ( pomijając łysinę)

Nie, nie podoba mi się ze względu na kolor skóry. Nie jestem rasistką, ale potencjalny związek nie wchodzi w grę.

Gość gość
Wszystkie kobiety tak piszą w internecie, a i tak żadna by się Schwarzeneggerowi nie oparła jak był młody

Gość gość
Twarz nie, murzyn - nie, wolę białą rasę, muskulatora - nie i jeszcze raz nie, obrzydza mnie to. Wolę normalnych, szczupłch, wysportowanych facetów

gość dziś Twarz nie, murzyn - nie, wolę białą rasę, muskulatora - nie i jeszcze raz nie, obrzydza mnie to. Wolę normalnych, szczupłch, wysportowanych facetów x Potwierdzam.

Gość gość
Nie skusiłybyście się na murzyna nawet gdyby miał wielką pałę?

Gość gość
Eee... nie? Penis to nie wszystko. Czarna rasa mnie obrzydza, sama mam skłonności rasistowskie lekko, więc tym bardziej nie.

Gość gość
jestem facetem a policjantki nie tknąłbym nawet gdyby piertolona pała była ostatnia "kobietą" na ziemi.

Gość gość
ewentualnie mógłbym ją związać i w ramach rewanżu napiertolic sęków w ryj i spuścić sie jej na morde żeby szybciej sie goiło

Gość gość
"muskulatora - nie" Ta, czytałem na jednym forum kobiecym, że nie lubią mężczyzn zbyt bardzo umięśnionych. Jeszcze w tym samym temacie wklejały fotki Vina Diesla.

Gość gość
:D Masz jakiś kompleks autorze? JA i wszystkie moje koleżanki oglądamy się za przystojnymi, szczupłymi, wysportowanymi facetami na siłowni. Za pakerami z górą mięsni, mimo ich usilnych prób nikt nie lata. Ciekawe dlaczego?

gość dziś "muskulatora - nie" Ta, czytałem na jednym forum kobiecym, że nie lubią mężczyzn zbyt bardzo umięśnionych. Jeszcze w tym samym temacie wklejały fotki Vina Diesla. x Skoro pisały, że "nie lubią zbyt bardzo", to nie oczekuj górnolotnej dyskusji:D.

Gość gość
to samo z tymi koorfami najemniczkami us army w polskich mundurach (powinni za to rozstrzeliwać), które wyjeżdżają na misje na bliski wschód.

Gość gość
policjant to twój wróg. U mnie w mieście jest taki jeden który zabił żone i przejechał kogoś po pijaku. Nie doczekał sie sprawy do tej pory i wozi sie cały czas jak jepany mafiozo. chyba sam mu łeb upiertole. Chce ktos znać nazwisko? Moze go znacie?:)

Gość gość
znałem dziewczyne która w wieku 12 lat została zgwałcona. Znalazł ją policjant i na komisariacie zgwałcił po raz kolejny