Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADRA9993

NIE MYŁAM WLOSÓW PRZEZ 7 DNI

Polecane posty

Gość MADRA9993

jutro mija 7 dzień niemycia włosów. owszem są tłuste ale ponoć taka ,,kuracja,, pomaga w ich kondycji. co o tym myślicie?

Gość gość
fuuuuuuuuuu

Gość bdfbdf
G****o prawda. Środowisko jest tak zanieczyszczone, brud wdziera się nawet oknami do domu, że po siedmiu dniach włosy masz oblepione też substancjami smolistymi i innym syfem. Teraz żeby to zmyć, będziesz musiała użyć szamponu dwukrotnie, czyli zaaplikujesz sobie dawkę. Czyli to, czego włosom zaoszczędziłaś, teraz zaaplikujesz im więcej niż normalnie. Zatem to nic nie pomoże.

Gość bdfbdf
Sorry ale laptop pomieszał mi kwestie, jeszcze coś zmieniałam, i wyszedł jakiś miks. Ale sens został.

Gość gość
IDIOCI WSZĘDZIE IDIOCi. tłuste wlosy jak masz to ci wypadną idiotko.

Kiedyś myłem włosy codziennie i po kilku godzinach, "kładły się" i wyglądały na nieświeże. Teraz mam taką sytuację, że myję je średnio raz na 3 dni i są dużo silniejsze. Nawet na drugi dzień nie wyglądają źle. Tyle, że ja mam krótkie włosy i przebywam głównie w niezadymionych pomieszczeniach. Wg mojej fryzjerki, zbyt częste mysie włosów, sprzyja ich wypadaniu.

Gość gość
ja kiedyś myłam codziennie az zaczęły wypadać groziło mi wyłysienie i trafiłam na lekarkę która powiedziała mi wprost albo przestanę myć włosy codziennie albo wyłysieje i fakt najpierw myłam co drugi dzień teraz co 5 kondycja włosów o niebo lepsza są bardziej mięsiste i jest ich więcej, sebum odżywia włosy 100 razy lepiej niż odżywki, na dni bez mycia polecam suchy szampon odświeża włosy

Gość gośćaaaga
a co ja mam robic?jak nie umyje 2 dni swędzi mnie łeb,robi sie łupiezek taki drobniutki i wypadają

Gość gość
na początku ciężko się przyzwyczaić używaj szampony suchego odświeża i pochłania sebum

Gość gość
ale jak ma sie tłuste włosy to też mogą wypadać włosy ..tak źle i tak niedobrze

Gość gość
Też nie myłam z tydzień jak nie lepiej. Leżałam chora z gorączką. Nie miałam siły się ruszyć. Teraz jest trochę lepiej ale jeszcze nie umyłam, bo chcę jutro farbę położyć i będą już ładne.