Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka z Kurdwanowa

sukienka dla mamy pani młodej Kraków

Polecane posty

Gość Anetka z Kurdwanowa

Hejka, mam problem z zakupem sukni dla mamy - rozmiar 46. Nasz ślub jest w maju więc coś cienkiego i na to narzutka albo sama nie wiem co? no i jeszcze ten rozmiar!!! to wcale nie jest takie proste. Pomóżcie

Gość gość
co pomóc ?matke odchudzić !! śmieszne szukaj aż znajdziesz dziecinada jakaś

Gość gość
Quiosque ma sukienki w rozmiarze 46, materiał jest taki, że nie pokazuje fałdek - moja mam się tam ubiera i jest zadowolona, tyle że ona ma rozmiar 42, ale wiem, że są tam też sukienki w większych rozmiarach :)

Gość gość
Sprawdzałaś w Pasażu Weneckim? Tam na samym końcu jest taki salon, gdzie takie rozmiary można dostać. Wiem, bo moja mama tam właśnie kupiła sobie 2 sukienki na 2 wesela :)

Gość gość
Anetka, ja też mam duży rozmiar i nie mam zamiaru się odchudzić, a na swoją 50rocznicę ślubu kupiłam przepiękną długą suknię Tadashi w Pasażu Weneckim. Uroczystość na zamku w Niepołomicach więc muszę być elegancka, życzę sukcesów babcia Janinka

Gość Karol Strzelecki
Bardzo dziękuję za Wasze posty, przeczytała je moja mama i wreszcie po trzech miesiącach szukania pojechaliśmy do Krakowa do tego Pasażu Weneckiego. Moja mama jest niska i tzw. korpulentna - jednakże tam udało się nam kupić dwie sukienki - marki Tadashi Shoji . Jesteśmy z Kielc ale szczerze możemy Wam polecić to miejsce!!!

Gość gość
Hejka, my przyjechaliśmy do Krakowa ze Starachowic, co prawda nie specjalnie po zakupy ale zaglądnęliśmy do tego Pasażu Weneckiego.Faktycznie te amerykańskie suknie sa odlotowe. Mama kupiła dwie, na pierwszy i drugi dzień mojego wesela. Jak macie problem bo mama ma 46roz to polecam sklep Prestige i sukienki Tadashi

Gość gość
Polecam sklep Szafa Lilly na Długiej. Mają rzeczy dla nastolatek, ale też dla takich starszych 30 letnich pań jak ja ;-) Bardziej eleganckie sukienki, ale też spódnice i bluzki do noszenia na co dzień, także gama wyboru jest dość zróżnicowana. Najlepiej to sobie w ogóle przejrzeć ich facebooka – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr . Tam jest sporo zdjęć, są też informacje o promocjach, jakiś wyprzedażach i tak dalej.

Gość gość
Dobrze mi się nosi sweterek który jakoś w grudniu kupiłam sobie w Szafa Lilly. Zrobiłam sobie mały prezent świąteczny wtedy ;-) Sam butik myślę, że godny uwagi, sprzedają dobre jakościowo rzeczy a nie jakąś chińszczyznę, która po dwóch praniach traci fason i kolor...Co teraz mają w ofercie można przejrzeć na ich koncie facebookowym – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr

Gość gość
Mi się bardzo podobają kardigany jakie swego czasu mieli w ofercie w butiku Szafa Lilly przy ul. Długiej na Kleparzu. Warto do nich sobie zajść. Duży wybór ubrań i są to wzory których w sieciówkach się nie znajdzie. Dużo polskich marek, porządne materiały, bez szycia na szybko w chińskich fabrykach pod Pekinem...