Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was pociąga w badboyach?

Polecane posty

Gość gość

Jurko Bohun- wielokrotny morderca i gwałciciel, a i tak większość kobiet dla niego rzuciłaby wszystko, żeby z nim być. Co w nim takiego jest? Charakter czy wygląd?

Gość gość
no mi akurat się nie podobał przez ten prymitywizm i okrucieństwo, nie lubię też facetów z taką obsesją na punkcie kobiety- bo dla mnie to obsesja a nie żadna miłość. Ale tak pomijając te wady , które u mnie go dyskwalifikują to poza tym to atrakcyjny facet- silny, zdrowy wysportowany, pewnie przystojny, odważny, z jakąś osobowością, z fantazją. To zawsze będzie atrakcyjniejsze niż wymoczek bez charakteru, bez własnego zdania, taki bez właściwości. Czasem człowiek jednak chciałby przeżyć coś intensywnego, z werwą, z emocjami, czuć ze się żyją a nie wegetuje. Nawet jeśli to będzie krótka , albo kosztowna emocjonalnie przygoda. Nie można całe życie żyć na pół gwizdka, chociaż wspomnienia na starość by się chciało mieć

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem tego w końcu- to dałabyś mu w końcu czy nie? Bo początek i koniec wypowiedzi trochę się różnią.

Gość gość
nic nas nie pociąga w bad boyach. nie lubimy równiez syneczków mamusi, nie mających własnego zdania ale,że niektórzy nie widzą róznicy między zdecydowanym, konkretnym a bad boyem, no coz... rozne sa zboczenia....

Gość gość
bo jesteś głupkiem i nie umiesz czytać dłuższego tekstu. Nie, nie dałabym głąbie bo akurat ten ma dla mnie zapędy psychopaty a jakoś mnie to nie kręci. Gdyby nie to to byłby całkiem w porządku również do dawania mu d**y. Bardziej zrozumiale , czy jeszcze tłumaczyć? Sondujesz, czy jak będziesz bad to ci się któraś nadstawi? no to raczej się nie łudź, nie dociągniesz do tego poziomu choćbyś w gacie narobił z wysiłku

Gość gość
Czyli jeżeli ktoś nie zabił kilku ludzi za nic to od razu jest maminsynkiem?

Gość gość
dla was pierdoły, to każdy, który ma chociaż trochę powodzenia to straszliwy badboy, a wy takie cudowne niezguły, niedorajdy i cipki zupełnie nie wiadomo dlaczego tego brania nie macie

Gość gość
jakiś ty tępy

Gość gość
Bo był niesaowicie przystojny i tyle.

Gość gość
Bo bohater tego filmu umiał pięknie wyznawać miłość: "Co mnie były krasawice,póki ty z dziecka na pannę nie wyrosła!Raz ja wziął galerę z najkraśniejszymi mołodyciami,bo je sułtanowi wieźli,i żadna serca nie zabrała.Poigrały Kozaki-braty,a potem ja każdej kazał kamień do szyi i w wodę." Czy jeżeli jakiś facet powiedziałby do was, że zgwałcił kilka kobiet, a później je zabił, a z wami nic by nie zrobił to nie byłoby to piękne wyznanie miłości?

Gość gość
Bo to pięknie widzieć jak z gwałciciela robi się romantyk.