Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkaliscie milosc swojego zycia?

Polecane posty

Gość gość
Spotkałam milosc , byliśmy razem bardzo szczęśliwi. Takie malzenstwo " made in heaven " Odszedł 31.12.2014 Zabrał go Anioł Śmierci :(

Gość gość
czy jestescie razem?

Gość gość
dlaczego za pozno?

Gość gość
gosc 23.44......:(

Gość gość
spotkałam :)

Gość gość
Za pozno uswiadomilem sobie, ze to jest wlasnie taka milosc. Teraz pozostaja tylko wspomnienia i zal, az boli :(

Gość gość
23:44 bardzo współczuje ,ale możesz głośno powiedzieć bardzo kochałam i byłam kochana . Nie każdy doświadczy prawdziwej miłości. Tobie życzę szczęścia.

Gość gość
love

Gość gość
23.52.mam tak samo..ipusz te wspomnuenia

Gość gość
dlaczego "za późno"?

Gość neutralnahotGirl
spotkalam.odpuscilam.znalazlam siebie.zyje na nowo.czas...leczy rany.teraz juz nikogo nie zamierzam ani kochac ani dac sie pokochac. w samotnosci mniej sie cierpi.

Gość gość
cierpi sie tylko w samotnosci ;)

Gość gość
Za pozno bo Ona jest juz z kims innym, zycie...;)

Gość gość
00.07..a rozmawiałeś z nią o tym co czujesz..może ona żyje w nieszczęśliwym związku.,może jest jeszcze dla was szansa?

Gość gość
Jak Was czytam to widzę że nie wszyscy wiedzą o co chodzi w pytaniu. Ja spotkałam taką miłość. Oczywiście ja również 100 razy czułam że to już ta miłość ale w końcu okazywało się że jednak nie. Skąd wiedziałam że to już ta i koniec? Stąd że nie widziałam w nim wad i nadal nie widzę pomimo wieloletniego stażu . Poza tym robiąc bilans odkryłam że jest zasadnicza różnica między wcześniejszymi związkami Wcześniej w moich związkach nie brakowało nieporozumień i kłótni, zdarzały się nawet akty agresji Natomiast gdybym od razu spotkała miłość swojego życia nie zdawałabym sobie sprawy z tego że potrafię dołożyć facetowi i że jestem kłótliwa ponieważ mój mąż nie zna mnie z tej mrocznej strony i nigdy nie pozna:) Rozumiecie tą różnicę? Ponadto żadnemu innemu nie urodziłabym dzieci a swojemu urodziłam:)

Gość gość
ktos mi sie bardzo podoba ale nie wiem czy to jest milosc i co on do mnie czuje.nie jestesmy ze soba.

Gość gość
nie wiem gdzie jest moja milosc.ale tesknie.

Gość gość
Ja spotkalem...niestety za pozno...oboje w malzenstwie z dziećmi...teraz mysle jak to zrobic by byc z nia...na zawsze...mysle ze ona tez tego chce...

Gość gość
00 32..ile jesteś po ślubie?..myślisz czyli nie rozmawiałeś z nią na ten temat?

Gość gość
ile maja dzieci?

Gość gośćszarik
W pierwszym miocie 7,więc jedno do utopienia. Czy w burdelu spełnią się marzenia?!

Gość gość
Co to jest miłość i po co?Czy to są te wszystkie urojone emocje, zauroczenie, zakochanie itp.Co jesteśmy tak naprawdę z siebie dać tej drugiej osobie w obliczu klęski? Czy to jest właśnie miłość? Kiedy jesteśmy w stanie się poświęcić? Wiele pytań, wiele tzw.miłości.

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
Jestem po slubie...ale wiem ze to byla pomylka...slub z rozsadku bardziej...a ona jest poprostu moja druga polowka...i tak czuję...ona tez bardzo mnie lubi...moze nawet bardziej niz bardzo...ciezko bylo nam obojgu sie rozstawac po spotkaniu...i nie bylo miedzy nami sexu nawet pocalunku...poprostu cudownie spedzony czas...na rozmowie,zartach,flircie...

Gość gość
Ja nie spotkalam i marnie to widze w przyszlosci, a mam juz 33 lata. Ani atrakcyjny wyglad, ani wysoki poziom inteligencji widocznie nie chodza w parze z miloscia. Nie zadzieram nosa, jestem lubiana i juz od 5 lat sama. Wiekszosc facetow oferuje mi jakis uklad, po ostatniej randce rozplakalam sie w drodze do domu. Najgorsze jest to, ze od dluzszego czasu zaden facer nie wzbudzil mojego zainteresowania. Tak wyglada zycie singielki w wawie:-(

Gość gość
Moja rada...nie szukaj na sile...samo przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie...u mnie tak bylo...nie szukalem niczego a stalo sie...poprostu samo...teraz wiem ze tylko ja chce...to sie wie,to sie czuje...

Gość gość
1.24..doskonale Cię rozumiem..powinieneś z nią porozmawiać i walczyć .,wspólnymi siłami dla was obojga,bo miłość prawdziwa zdarza się tylko raz.