Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeciętne ciało u kobiety

Polecane posty

Gość gość
kurd**el z glizdą, gdyby to był 19 wiek mógłby pracować w cyrku...

Gość gość
nie dygaj trafi swoj na swego predzej czy pozniej

Gość gość
:D

Gość gość
Powiem więcej obiecujecie jej zawsze przystojnego mężczyznę a prawda jest taka że on nawet nie zainteresuje się jakimś paszczurem x Żebyś się nie zdziwił. Życia, synek, nie znasz. Paszczury miewają facetów całkiem do rzeczy.

Gość gość
nie oszukujmy się chyba każdy z nas widzi co się dzieje w życiu. Brzydka kobieta często już w wieku 20 lat wychodzi za mąż natomiast brzydki chłopak jest często gęsto nadal prawiczkiem bez związków. Wymagania dla mężczyzny i kobiety różnią się diametralnie. Nikt od kobiety nie wymaga dużych zarobków, własnego auta, mieszkania itd. a co do ciała to jest podobnie. Mężczyźni przymykają oczy na niektóre wady natomiast kobieta wymaga i oczekuje tego co ona chce.

Gość gość
Zakochana osoba zaakceptuje wszystko Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu 🌻 To prawda - jestem tego dowodem ;)

Gość gość
ehh mówicie, że zakochany facet zaakceptuje wszystko? :)

Gość gość
Kuduplu, jaki masz problem? Poszukaj sobie laski niższej od Ciebie, mało takich? A nadwaga rzecz nabyta - i do zrzucenia, a Ty już nie urośniesz, więc nie porównuj :-P To fakt, faceci moga fantazjować nt. ślicznotek, ale w realnym życiu zwracają uwagę na te pzreciętne i to z nimi się wiążą. Ładna laska ma większy problem ze znalezieniem faceta, zwłaszcza fajnego, niz typowo przeciętna. Jedni nie będa mieli do niej śmiałości, bo będą myśleć, że ma nie wiadomo jakie wymagania, inni uznają, że skoro ładna, to na pewno głupia albo że na pewnoi będzie zdradzać, więc będą ja podrywać typowi *****cze tylko. A przeciętnych nikt się nie boi, zresztą wtedy łatwiej dostrzec charakter jak nie przysłania go ładna buźka.

Gość gość
Nawet te niższe oczekują że ich partner będzie miał ponad 180

Gość gość
no i? Skoro zawsze się jakiś znajdzie to nie jest to ich problem :P

Gość gość
coś jeszcze dodam co mnie zawsze bardzo intryguje jak sobie o tym pomyślę usmiech.gif Miałam na studiach koleżankę...na moje oko miała ok. 160cm wzrostu a ważyła grubo ponad 100kg. Nigdy jej o wagę nie pytałam ale porównując ją z moją babcią, która waży 103kg...no ona napewno waży troszkę więcej. Widać było po niej, że ciężko jej znaleźć było odpowiednie ubrania - generalnie chodziła niechlujnie ubrana i wiecznie z tłustymi włosami...jedynie co miała chyba zadbane to paznokcie, miała bardzo ładny kształt i zawsze ładnie pomalowane. Do tego miała problemy ze skórą, chyba łuszczycę albo coś bardzo podobnego. Miała takie czerwone plamy na skórze ale chyba jej to za bardzo nie przeszkadzało bo potrafiła ****ardzo eksponować usmiech.gif Miała straszny trądzik, nakładała na to zawsze podkład ale z bliska widać było, ze jej cera...no nie jest doskonała lekko to ujmując. Do tego dużo piła, słownictwo - o matko! jak panowie żule pod sklepem usmiech.gif Co tydzień zdjęcia na fejsbuku z zakrapianych imprez itp. W tamtym roku wyszła za mąż (nie, nie zmieniła się ani trochę) a najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jej mąż to poukładany dziennikarz, starszy od niej kilka lat. Nawet można by o nim powiedzieć, że przystojny. Pasują do siebie na pierwszy rzut oka jak pies do jeża...no ale chyba są szczęśliwi - co najważniejsze xxx Też mnie to intryguje... Miałam w szkole taką koleżankę, bardzo przeciętna, do tego zero figury, taka kłoda, zero seksapilu, ruszała się jak słoń w składzie porcelany, robiła głupawe miny jakby była upośledzona, ubrać też się nie umiała, a szybko znalazła fajnego faceta kilka lat starszego, wysokiego, nawet przystojnego i za mąż wyszła. Potem ciągle dawała w necie setki zdjęć. Ale nagle konto zniknęło więc nie wiem co się stało... Mam też sąsiadkę, waży ze 100 kg, wygląda jak prosiak z twarzy i też wyszła za mąż dość wcześnie i to za przystojniaka, wszyscy byli w szoku...

Gość gość
No i tutaj pokazuje się w końcu hipokryzja kobiet. Same cały czas mówią że wygląd nie ma znaczenia że najważniejsza jest pewność siebie charakter itd, a jak przychodzi co do czego to okazuje się że wygląd faceta ma dla nich jeszcze większe znaczenie niż wygląd kobiety dla mężczyzny.

Gość gość
no nie popłacz się, z ładnej miski nikt się jeszcze nie najadł...ale postawić dla ozdoby można :P

Gość gość
Wygląd nie ma znaczenie kiedy jest się już ok 50 i wszyscy są starzy i pomarszczeni

Gość gość
hipokryzja? przecież to faceci mówią, że trzeba ich najpierw przyciągnąć wyglądem żeby łaskawie mogli się kobietą zainteresować, jej charakterem...

Gość gość
Taki był fajny, budujący temat na początku.. A potem przyszedł jakiś frustrat i wszystko zepsuł... Gdy kobieta nie przykuwa uwagi męźczyzny - wini siebie. A gdy męźczyzna nie przykuwa uwagi kobiety - wini kobiety.

Gość gość
no fajny był, na początku fajny :) dlatego liczę na to, że ktoś jeszcze zabierze głos w dyskusji i wniesie do niej coś ciekawego ;)

Gość gość
Racja. Szkoda tematu :-(

Gość gość
"Gdy kobieta nie przykuwa uwagi męźczyzny - wini siebie. A gdy męźczyzna nie przykuwa uwagi kobiety - wini kobiety " hmmm chyba coś w tym jest. mądrze powiedziane. Pierwsze zdanie to prawda, ktoś trafił w sedno. Ja tak zawsze mam, że każda porażka w relacjach z facetem odbija się u mnie jakimiś zmianami. Jak coś nie wychodzi, facet mnie oleje to zawsze czuje się 'winna'...powiedzmy :) że nie potrafiłam go sobą zainteresować, że go rozczarowałam swoją osobą, wyglądem...

Gość gość
to może tak...nie zwracajmy uwagi na frustratów - takich tu pełno, wymieńmy się natomiast swoimi spostrzeżeniami. Będzie ciekawie mam nadzieję :P

Gość gość
Uważam się za przeciętną.Podobno niesłusznie. Zawsze zwracam uwagę przede wszystkim na charakter faceta.Wygląd jest sprawą drugorzędną,ale facet musi mieć "to coś".Myślę,że faceci,mimo że są wzrokowcami szukają w kobietach tego samego. Nie to ładne co ładne,ale co się komu podoba. Ale... czytając to forum dowiedziałam się,że po rozwodzie stałam się kobietą "trzeciego sportu". Takie kobiety ponoć nie powinny mieć wymagań jeśli chodzi o facetów tylko cieszyć się,że w ogóle wzbudzają ich chwilowe zainteresowanie.Nieważne,czy są przeciętne czy piękne.

Gość gość
taaa, przejmuj się tym, co gimnazjalni hejterzy wypisują :D

Gość gość
up ;)

Gość gość
👄

Gość gość
Ja to mam farta ojejj <3 Wygrałam iphone 6 w konkursie www.po4.pl/r/6rqiphone6

Gość gość
wszystko jest do zaakceptowania :)