Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeciętne ciało u kobiety

Polecane posty

Gość gość
ale o jakich my tu niedoskonałościach mówimy? To nie są żadne "niedoskonałości", tak po prostu wygląda ludzkie ciało, a jeżeli twierdzisz inaczej to jesteś po prostu gówniarzem wychowanym na photoshopie.

Gość gość
Każda potwora znajdzie sobie amatora! Nawet największy pasztet znajdzie sobie przystojnego chłopaka

Gość gość
W takim razie jeżeli wymagasz tolerancji co do wyglądu u facetów to umówiła byś sie z kolesiem mającym powiedzmy 160 cm gdyby ten oczywiście miał wspaniały charakter.

Każda potwora znajdzie sobie amatora! Nawet największy pasztet znajdzie sobie przystojnego chłopaka <><><> pier...olisz :) Nawet ładne dziewczyny rzadko kiedy mają przystojnych chłopaków (prędzej po prostu dzianych). A już na pewno nie paszteciara. Problem w tym, że przystojnych facetów jest bardzo mało a ten prawik z kaffe co ciągle pisze, że dookoła sami przystojni faceci z nieatrakcyjnymi kobietami to chyba gejem musi być :P

Gość gość
tez tak mialam jak tu jedna osoba napisala, ze niezbyt przystojny facet wywolywal u mnie przyspieszone bicie serca, niby obiektywnie mi sie nie podobal, ale cos mnie do niego przyciagalo :P dziwne to... niby nie jakis atrakcyjny facet, ale nie moglam przestac o nim myslec :P

Gość gość
Bo nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komu podoba, stara prawda.

Gość gość
Piszecie że każda nawet brzydka dziewczyna może sobie znaleźć przystojnego chłopaka a na brzydkich chłopakach nie zostawiacie suchej nitki zastanówcie się czasami nad tym co mówicie

Gość gość
Nie wygląd w życiu jest najważniejszy, bardzo się można na tym przejechać, tylko że w młodszym wieku myśli się innymi kategoriami.

Gość gość
to faceci z wiekiem inaczej postrzegają kobiety?!

Gość gość
każda potfora znajdzie swego amatora zgadzam się z tym stwierdzeniem, jednak nie oznacza to, że amator będzie przystojniakiem amator to amator jeden lubi spacery nocą, drugi jak się mu nogi pocą ot, cała tajemnica :)

Gość gość
ja mam ładne ciało a i tak żaden nie chce się ze mną żenić, podczas gdy moje brzydkie koleżanki z dawnej szkoły już dawno wyszły za mąż, nawet taka jedna co waży chyba ze 100 kg, ma 30 lat a wygląda na 50 (serio) też ma męża... więc wygląd nie ma naprawdę takiego znaczenia, tylko szczęście w życiu i trafienie na właściwego faceta.

Gość gość
mówimy o lekkich wadach, a nie takich które rzutują na cały wygląd. Nie, nie umówiłabym się z niskim, brzydkim facetem z pryszczami na całym ciele, ale z takim z lekkim brzuszkiem czy twarzą niekoniecznie należącą do modela już tak.

Gość gość
Nie wiem, czy faceci z wiekiem inaczej postrzegają kobiety, w każdym razie nie zawsze zakładają rodziny z pięknościami, nawet jeżeli marzą im się po nocach modelki Victoria's Secret. A kobiety z wiekiem tez powinny wyrosnąć z westchnień do Cristiano Ronaldo czy Justina Biebera ( tak przykładowo, każda może wstawić inne nazwisko ;) )

Gość gość
coś jeszcze dodam co mnie zawsze bardzo intryguje jak sobie o tym pomyślę :) Miałam na studiach koleżankę...na moje oko miała ok. 160cm wzrostu a ważyła grubo ponad 100kg. Nigdy jej o wagę nie pytałam ale porównując ją z moją babcią, która waży 103kg...no ona napewno waży troszkę więcej. Widać było po niej, że ciężko jej znaleźć było odpowiednie ubrania - generalnie chodziła niechlujnie ubrana i wiecznie z tłustymi włosami...jedynie co miała chyba zadbane to paznokcie, miała bardzo ładny kształt i zawsze ładnie pomalowane. Do tego miała problemy ze skórą, chyba łuszczycę albo coś bardzo podobnego. Miała takie czerwone plamy na skórze ale chyba jej to za bardzo nie przeszkadzało bo potrafiła ****ardzo eksponować :) Miała straszny trądzik, nakładała na to zawsze podkład ale z bliska widać było, ze jej cera...no nie jest doskonała lekko to ujmując. Do tego dużo piła, słownictwo - o matko! jak panowie żule pod sklepem :) Co tydzień zdjęcia na fejsbuku z zakrapianych imprez itp. W tamtym roku wyszła za mąż (nie, nie zmieniła się ani trochę) a najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jej mąż to poukładany dziennikarz, starszy od niej kilka lat. Nawet można by o nim powiedzieć, że przystojny. Pasują do siebie na pierwszy rzut oka jak pies do jeża...no ale chyba są szczęśliwi - co najważniejsze :)

Gość gość
wlasnie, czytajac to forum albo komentarze pod zdjeciami dziewczyn to mozna sie nabawic kompleksow, ze kazda powinna wygladac jak taka siwiec czy emily ratajkowski, ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jakos moje kolezanki, ktore maja pokazna nadwage moga sobie kogos znalezc, a wiele atrakcyjnych dziewczyn nikogo nie ma.

Gość gość
a jeszcze więcej atrakcyjnych kobiet kogoś ma...normalnie atrakcyjnych. To znaczy ładnych, o zdrowej wadze, z jakimiś "wadami".

Gość gość
Same jesteście brzydkie a wymagacie od mężczyzn nie wiadomo czego

Gość gość
no, podstaw zadbania i żeby nie przypominali quasimodo.

Gość gość
połowa ludzi tutaj ma tak poważne kłopoty z myśleniem, z kojarzeniem faktów i z precyzyjnym odpowiadaniem na pytania...jestem przerażona

Gość gość
Niby w jaki sposób ma dbać o siebie ktoś kto ma 160 cm wzrostu

Gość gość
ty jesteś w tej drugiej kategorii...sprawdź, może mają wolne miejsce w Notre Dame.

Gość gość
Tak samo jak i spasłe laski

Gość gość
Nie pocieszaj się - prędzej znajdzie chłopaka dziewczyna z nadwagą, niż karzeł dziewczynę :P

Gość gość
to całe szczęście, że "spasła" nie jestem.

Gość gość
Niby w jaki sposób ma dbać o siebie ktoś kto ma 160 cm wzrostu x Sprawić sobie platformy, jak Tom Cruise :P

Gość gość
trza bylo zaznaczyc w wyborze postaci co najmniej te 170 iles

Gość gość
..oraz "spasłą laskę", bo tylko takie ci zostały :P

Gość gość
ale ja wszytsko pakowalem w dlugosc czlonka bo myslalem ze to sie liczy

Gość gość
tylko grubość, grubość :D

Gość gość
Mi chodzi tylko o to że każdej brzydkiej dziewczynie piszecie że czeka na nią miłość a brzydkim chłopakom że nie mają czego szukać. Powiem więcej obiecujecie jej zawsze przystojnego mężczyznę a prawda jest taka że on nawet nie zainteresuje się jakimś paszczurem