Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooi

Natalia Siwiec o siostrze"jak powiedziała mi , że chce zostać nauczycielka...

Polecane posty

Gość ooi

Natalia Siwiec o siostrze"jak siostra powiedziała mi , że chce zostać nauczycielka...albo psychologiem" to ją wyśmiałam. Siostra NATALII, to dzięki natali zostałam "wizażystka"Q!! Co za debilka z tej Natalii i takie zbotoksowane głupie tępe strzały promuje tv. Co jest śmiesznego w zawodzie psychologa czy nauczycielki? To juz mniej ambitny wydaje mi sie zawod wizażystki

Gość gość
a ja uwazam, że lansuje się opakowania, czyli bezmózgowie zamiast prawdziwych wartości i dlatego tyle krzyku na tych forach.Ludzie jeszcze są wrażliwi na tm punkcie na szczęście! Ty tego nie zrozumiesz bo w mediach wartości juz nie ma a nieliczni potrafią widziec w drugim oprócz opakowania, kas;y serce, skromnośc, powazanie dla drugiego nawet najgorszego człowieka i przede wszystkim moralności i poszanowanie ciała czyli akceptacja tego co dała natura zamiast robienia z siebie monstrum dla poklasku.....

Gość gooi
do osoby piszacej o godzinie 00:50 a ja nie napisałam o urodzie, ale o ilorazie inteligencji , więc chyba sam lub sama masz z nim problemy, badz jest taki niski, ze nie zrozumiałas. Niech jest piękna nie bronie jej tego, ale czemu jest tak przerazliwie głupia??

Gość gość
nie jest głupia. jej genialność polega na tym , że myślą , że jest głupia a ona skutecznie robi karierę i nieżle z tego żyje , a te którym się wydaje ze są mądre tego nie kumają i zyja jak zyja ze im się już zyc nie chce

Gość gość
Nie myl inteligencji z cwaniactwem, bo obrażasz inteligetnych ludzi, ktorzy osiagneli sukces, bo jakies nowe wartosci wprowadzili...ona jest cwana jak lis, ale nie inteligetna