Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja waka z przeziembieniem zapaleniem oskrzeli gardłem zatokami

Polecane posty

Gość gość

czosnek 3 zambki dzienie , olejek oregano 3 razy dzienie z łyszka oleju lnianego budwigowego kupowałem w aptece czosnek z olejem do smarowania zatok piersi i pleców szyji stóp to robiłem wieczorem przed spaniem surop sosnowy na kaszel wypiłem tego z pół butelki 0,7 cherbata z majeranku to mi sie przypomniało pod koniec kuracji 3 llyzeczki mejeranku piłem takze ine cherbaty z lipy i czarnego bzu

Gość gość
na yutybe jest takze filmy z stefania korzawska drogowskazy zdrowia zatoki i poleca jest kasze jaglana

Gość gość
zapomniałem napisac ze ból gardła płukałem szałwia sól i kilka kropel propolisu a mogłem brac jeszcze pyłek kwiatowy

Gość gość
A może wizyta u specjalisty? Poczytaj sobie z czym masz do czynienia jeżeli zbagatelizujesz chorobę http://w w w.chorezatoki.pl/

Z chorymi zatokami nie ma żartów, ból później powraca ze zdwojoną siłą więc przy zapaleniu zatok to wizytę u lekarza i to już u laryngologa.

To ja podpowiem, że przyczyną tego typu dolegliwości może być przerost trzeciego migdała. Tutaj artykuł o tym: http://www.medicusdcl.pl/zabiegi-operacyjne/usuniecie-migdalka-gardlowego-adenotomia Często jest pomijany podczas diagnozy bo nie jest widoczny przez zwykłe zaglądanie do gardła - dopiero podczas badania przez nos lub z lusterkiem. Często się okazuje, że stan zapalny migdała promieniuje na gardło, zatoki uszy itd.