Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćula

nastolatka piła wódkę ..okiem

Polecane posty

Gość gośćula

no ludzie przeciez to jakies jaja są co te dzieciaki teraz wyprawiają . W tv widziałam w "szpitalu"

Gość gość
kiedy ktos se wsadzil w tylek tampon nasaczony spirytusem w tym szpitalu

Gość gośćula
TERAZ NA TVN LECI

Gość gość
Ale wiesz, że ten serial to paradokument i to nie są prawdziwe sytuacje, prawda? (co nie zmienia faktu, że podobno zdarzały się takie przypadki)

Gość gośćula
Tak wiem ,ale i tak jestem w szoku , pierwszy raz w ogóle słysze zeby pic alkohol..okiem

Gość gość
Jak to jest możliwe że nie wypaliło jej oka? O tym odbycie też oglądałam ;) o opisie myślałam, że to jakieś wyuzdane zabawy homo nastolatków, a on taki pił :O

Gość gość
Tak, brzmi to strasznie idiotycznie, zwłaszcza że trudno coś okiem "pić" :D Lepiej by to już było nazwać przyjmowaniem czy czymś takim... Ale ta "moda" już parę lat temu się pojawiła, w telewizji mówili - szybciej się podobno można upić = bardziej ekonomicznie. Głupota.

Gość gość
strach mieć nastoletnie dziecko,właśnie włączyłam tvn

Gość gość
Gimbaza takie rzeczy ogląda a później sie pieprzy w główkach.. Powinni to puszczac po 23.00

Gość gośćula
niekoniecznie,ja mam nastolatka i właśnie go zawołałam żeby sobie zobaczył czym to grozi. Gorzej jak gimbaza ogląda "wczorajszych" na eska tv

Gość gość
albo jak oglada serial szkola to dopiero patologia

Gość gość
Może i tak, ale jesli rodziców wiecznie nie ma w domu ku dziecko jest buntownikiem to zrobi i tak na złość - "zrobie mamie na złość i odmrożę sobie uszy".. Teraz młodzież jest naprawde pomysłowa..

Gość gośćula
no racja ,zależy jakie są relacje z rodzicami ,ja mojego wołam gdy jest np dokument o dopalaczach i gadamy.

Gość gość
Właśnie kwestia wychowania i rozmowy z dzieckiem. Ogólnie te wszystkie programy typu dlaczego ja, trudne sprawy, szkoła, szpital, warsaw shore itd itp to bezmózgie i płytkie transmisje gorszące młodzież i dzieci, sprawy typu z kosmosu nieraz oglądam to tylko komentuje pod nosem jakie to głupie.. Pan Okił Khamidow powinien się wstydzić reżyserując taki banał..

Gość gość
nie wypaliło jej oka, bo wódka jest zazwyczaj 40%, czyli ciut za mało, żeby tak się stało. Natomiast bardziej stężony alkohol mógłby doprowadzić do utraty wzroku, a wypicie 99% etanolu grozi śmiercią.