Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udowodnię wam, że kobiety uwsteczniają nasz gatunek, są winne wojen, ludobójstw

Polecane posty

Gość gość
Odpowiadam na pytanie. Byłem z brzydką dziewczyną i zostawiłem dla niej dziewczynę o wiele atrakcyjniejszą z wyglądu. Kobieta nigdy by czegoś takiego nie zrobiła. Teraz czekam na kontrę. Aha. Tak by the way to pytanie w ogóle nie dotyczyło tematu.

Gość gość
Tak jak podejrzewałem, odpowiedzi brak. Ciekawe dlaczego.

Gość gość
Albo pewnie dostane kolejne wyzwiska a rzeczowego argumentu ani jednego.

Gość gość
Spójrzcie co się dzieje. Coraz więcej dzieciaków rodzi się z jakimiś dysfunkcjami typu dysleksje, dyskalkulie, nieumiejętność myślenia, mówienia, pisania, skupienia się, zaangażowania umysłu do pracy, koncentracji. Są rozproszeni i chaotyczni. xx Ha ha ha, akurat to nie ma nic wspólnego z tym co chcesz udowodnić. Te cechy są wynikiem ilości metali ciężkich w naszym środowisku i pożywieniu. Konserwantów i innych świństw w jedzeniu oraz stresu. To powoduje rozrost candidy i zasiedlanie się pasożytów. :)

Gość gość
ach byłeś z brzydką , ojej i zapewne zostawiła cie dla osiłka bieduniu :P zastanów sie chłopie co z tobą nie tak, skoro nawet brzydkie na ciebie nie lecą

Gość gość
Dokładnie tak jak myślałem. Metoda ironicznej niekompetencji, tani sarkazm i do zarzygania trywialna wycieczka osobistych. Co zaś się tyczy metali ciężkich i pasożyta to z tym akurat się zgodzę, ale nie oszukujmy się, młodzież rodzi się tępa i głupia, bo kobiety dają tępym przystojniakom, a potem to dziecko wychowuje inny facet. Candida nie spowoduje, że geniusz zjedzie od razu do poziomu przygłupa. Trochę pogorszy jego sprawność poznawczą, ale nadal będzie widoczny jego intelekt.

Gość gość
no co ci chłopie doradzimy ? zgodnie z tym co piszesz powinieneś mieć wzięcie ,bo kobity "lubią głupich"

Gość gość
a dla mnie największą wartość ma mężczyzna, który szanuje ludzi takimi, jacy są, kocha życie i jest optymistą :)

Gość gość
zgodnie z tym co piszesz powinieneś mieć wzięcie ,bo kobity "lubią głupich" kolejne prymitywne wyzwiska na poziomie gimnazjum i zero argumentów.

Gość gość
ty za to masz argumenty i jesteś kulturalny

Gość gość
co tam autorze? ile kobiet dzisiaj odmówiło ci seksu na rzecz dresiarzy?

Gość gość
Gdybyś faktycznie był taki ynteligentny to miał byś w hooj kasy a co za tym idzie kobiety na skiwniecie reki bo baby przecież lecą na kasę ;)

Gość gość
i jeszcze mógłby zrobić sobie silikonowe implanty mięśni i kupić dres. iq prosto z mensy = wszystkie doktorantki jego mięśnie = wszystkie płodne jego dres = wszystkie niunie jego czemu na to nie wpadł?