Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co takie drogie ciuchy kupować dziecku ?

Polecane posty

Gość gość
jak ktoś zarabia 10.000 to to nic dla niego bluza za dziecka za 200 zł,jak dla mnie to bardzo dużo, ale jak kogoś stać to niech kupuje

Gość gość
No wiesz ona tyle może i zarabia ale w euro.

Gość gość
Nie ma co iść po popcorn..skonczylam dyskutować z tymi plebsowymi babami ;)

Gość gość
A szkoda bo sie niezle zapowiadalo :D a co do tematu to ja tez nie chodze w ciuchach ze szmat wiec czemu ma to moje dziecko nosic? :o fujjj

Gość gość
Dokladnie a szkoda ze niektóre tutaj kobiety tego nie rozumieją....to ze one tak robią to znaczy ze to święte a jak ktos lubi dobrze wyglądać i kupować droższe ciuchy niż 2 zl/kg to znaczy ze jest zepsuty do szpiku kości a jego dziecko rozpuszczone ... Ale łapy jedna z druga wyciąga po wyprawke od zamożniejszej kuzynki....hipokryzja !!!

Gość gość
Wlasnie tak :-) wole kupowac dziecku fajne nowe ciuszki niz wydawac na 8-pak w markecie i wagon fajek! :) I z tym wyciaganiem łapsk po wyprawke zgadzam sie absolutnie! Kiedys bylam dobra i oddawalam , zero poszanowania tych rzeczy. Wiec sorry ale skonczylo sie!

Gość gość
moi rodzice nam finansowali wyprawke (ciuszki, wozek, meble)... wydali na to 28 tys ! kupili nam pieluchy na 1,5 roczny zapas + ciuchy do 98 cm...

Gość gość
Wow zazdroszcze :D ja to bym mogla tyle wydac gdyby dali mi ta kase i ja bym wszystko wybierala a nie oni :P No i wieksze ciuszki tez pozniej bym kupowala zeby byly modne :)

Gość gość
kupowali tylko w cocodrillo + smyk + jakiś włoski sklep (ale tam kosmiczne były ceny... oO)

Gość gość
ale wiecie. meble - 6 k + wózek drugie 6 k... reszte kupowali za 16 tys ubranka, pieluchy, wanienka, kosmetyki typu oillatum.. uwierz mi ze ubranka były bardzo dobrej jakosci ;)

Gość gość
Wierze :)

Gość gość
Fajnie , ja na dziecko nie zaluje. Sama nie mialam , to chce zeby synek mial. Do autorki ciesz sie ze masz kogos z rodziny co ci fajne rzeczy da . Kazdy kupuje jak go stac . Chociaz coraz czesciej zdaza mi sie widziec matke zadbana , widac ze drogie ubrana itd . a wozek wyblakly i przetarty a dziecko ubrane w takie szmaty gorzej niz z lumpeksu ,