Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWA PRAGNIE ZIĘCIA

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem, skrytykujecie mnie, wylejecie kubły pomyj, ale co tam, niech wam ulży. Jestem teściową i od jakiegoś już czasu mam wielki problem na głowie, bo...bo... pożądam zięcia. Nie potrafię nad tym zapanować. Stało się i już. Długo wszystko było w porządku, aż tu nagle ciach i masz tu babo placek.Nigdy bym nie przypuszczała, że coś takiego może spotkać kobietę w moim wieku, a już na pewno nie mnie. To był po prostu strzał. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Całkowicie oszalałam. Na domiar złego, mieszkamy w jednym domu, a wyprowadzka nie wchodzi w grę. Pożądam go, autentycznie pragnę go jak kobieta mężczyznę. Może jest jakaś pani w podobnej sytuacji, która doradzi coś z autopsji. Nie plujcie na mnie. Jestem kobietą i odczuwam jak każda z nich. TEŚCIOWA

Gość gość
To niech pragnie! Pragnienie jest naturalne, zwłaszcza jak wody brakuje :))

Gość gość
święte słowa!

Gość gość
Żeby tak mnie teściowa pragnęła,a nie tylko narzeka i narzeka. Jednak są jeszcze normalne mamuśki żoneczek.

Gość gość
A to ci dopiero. Muszę przyjrzeć się swojej, a nóż i moja leci. Swoją drogą, jest lepsza od córki, tzn. lepiej wygląda i może nie tak często głowa ją boli. Chyba spróbuje :))

Gość gość
Ja bym taką chyba rozdarła w pół. W głowie się nie mieści, co te stare baby wyprawiają. Różaniec i do Rydzyka po rozgrzeszenie. Wykastrowałabym i psom rzuciła.

Gość gość
fuuujjjjjjj

Gość gość
co w rodzinie, to nie zginie. Wisz, jeden lubi żonę, drugi córkę.

Gość gość
A ja mam apetyt na teściową. Tak jakoś mi się poprzestawiało, bo one zdecydowanie wygląda korzystniej od córeczki, która obrasta w tłuszcz i ma chroniczną migrenę, bóle głowy itd. Może mamuśka jest inna. Muszę wybadać teren.

Gość gość
Pragnienia są różne... No cóż w tym przypadku jest to troszkę niebezpieczne.Może spróbuj je zrealizować.