Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno pierdzę w nocy, mąż mi dziś to wypomniał. Smutno mi się zrobiło :(

Polecane posty

Gość gość

Mąż strasznie chrapie i ciągle mu zwracam na to uwagę, bo ja nie mogę spać. Dziś mi odpowiedział, że on chrapie a za to ja przez sen pierdzę ;(

Gość gość
buractwo

Gość gość
to on tez pewnie spac przez Ciebie nie moze, jestescie kwita :P

Gość gość
A on co, wypuszcza olejki eteryczne? Jejku ludzie ja to chyba jestem nieokrzesaną świnią, bo uważam, że w małżeństwie nie powinno wstydzić przed sobą takich ludzkich, normalnych rzeczy. Zarówno i jak i mężowi zdarza się pierdnąć i nie zdążyć odejść na stronę by drugie nie słyszało i nie musiało wąchać (odkąd jestem w ciąży nawet dosyć często, ale po prostu mówimy "Przepraszam" i nie ma problemu. A jeżeli sprawa dotyczy tego co robimy przez sen, to już w ogóle nie ma o czym mówić. Przecież to niezależne od Ciebie, tak samo jak i jego chrapanie. Spróbuj zmienić dietę, jeść regularne posiłki, na wieczór tylko lekkostrawnie.

Gość gość
HaHAHAHa .... a probowalas tego , kaz mu sie polozyc na boku . MOj chrapie az mam go ochote w leb pierdzielnac czasem . Kaze mu sie polozyc na boku bo jak nie to wypad z wyrka i nie ma wyjscia :) , to tez mu powiedz ze pierdzi , moj nago wylazi z lazienki po kapieli i wywija k*****m , tez sie nie wstydzi wiec takie pierdniencie to nic . Albo powiedz mu zeby gacie sobie sprawdzil bo w nocy tak bylo slychac jak pierdnal ze chyba z kleksem poszlo , hehehehe....

Gość oiyoyoiy
Masz do męża pretensje o coś, na co on nie ma wpływu, to wreszcie odpowiedział ci tym samym. Zamiast strzelać focha i odwracać kota ogonem (to nie on coś ci wypomniał, tylko ty jemu a on w końcu odpowiedział), wyciągnij wnioski i się popraw.

Gość gość
ja pierdzę bardzo dużo i śmierdzi, a jakoś nie wypomina mi tylko obraca to w żart

Gość gość
kazdy puszcza gazy przez sen - to normalne!!! on tez gazuje za pewne. Ponoc osoby ktore zywia sie tylko naturalna zywnoscia, nie gazuja..

Gość gość
ja i mąż jemy to samo a on nie gazuje a ja tak...nie rozumiem dalczego

Gość gość
bo on sie nie budzi przy swoich... ?

Gość gość
Każdy purta ;-)

Gość gość
każdemu w nocy zdarzy się puścić funta, my jesteśmy ze sobą 10 lat i się z tego śmiejemy że czasem któremuś z nas w nocy się zdarzy , coś wypuścić albo chrapać jak się jest zakatarzonym, raczej w dzień nie puszczam bąków przy mężu i na odwrót, wiadomo że są dolegliwości żołądkowe ale wychodzę wtedy do wc

Gość gość
ludzka rzecz ;) Nie wiem czym Ty się przejmujesz... Każdy pierdzi. Jemu pewnie też się zdarza jak śpi i nawet o tym nie wie. hipoktyka z niego jak twierdzi że jest inaczej

Gość gość
hahahahahahhahaah NAJGLUPSZY TEMAT NA KAFE

Gość gość
Jakiś przewrażliwony z niego człowiek. Sam pewnie niegorsze podkołderniki jadowite sadzi a potem na Ciebie zgania :D