Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłam studia i czuję się jak szmata

Polecane posty

Gość gość
Nie nadajesz sie na studia i nie rob z siebie na sile magistra bo zalosna jestes

Gość gość
BTW poprostu pisze się oddzielnie :).

Gość gość
I do tego psychol z fobia..i ty masz zamiar na.psychologie isc.ludziom pomagac?chyba.kpisz.

Gość gość
Interesuję się psychologią od zawsze. Cały czas będę nad sobą pracować i się leczyć, a przecież skoro doświadczyłam pewnych rzeczy na własnej skórze, łatwiej będzie mi zrozumieć ludzi. Nawet rozmawiałam o tym z terapeutką i powiedziała, że nadawałabym się z kilku względów, jej zdaniem (a to bardzo szczera osoba).

Gość gość
Idz na kase do biedronki...albo nie bo tam duzo ludzi i fobia ci sie rozwinie ha ha

Gość gość
Zresztą gadałam o tym pomyśle nawet z terapeutką i ona stwierdziła, że mam predyspozycje, bo mam bardzo dużą samoświadomość, umiem wyciągać trafne wnioski (ona nawet na początku nie musiała mi tłumaczyć pewnych mechanizmów, bo sama zdawałam sobie z tego sprawę), jestem empatyczna z tego co widzi i posiadam parę innych cech. Acz myślę, że najważniejsza jest i tak czy siak moja opinia i odczucia.

Gość gość
No jasne jestes do tego stworzona.zaraz padne.a ta twoja terapeutka to moze tez.psychol jak ty.sie dobralyscie.i tak sie komplementujecie.

Gość gość
Wiesz co? Wyjdź z tego wątku.

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie glupimi komentarzami Kazdy jest na swoj sposob wartosciowy ty tez, tylko moze nie odnalazlas jeszcze swojej drogi. Czasami to potrafi zajac wiele lat, a ty sie nie poddawaj. Walcz o siebie, postaraj sie wyprowadzic z domu zeby posmakowac samodzielnego zycia.

Gość gość
a ty jaki masz tytul i jakie jest twoje IQ, co ??

Gość gość
Ja w tym roku koncze germanistyke i juz pracuje jako nauczyciel.wiec cos.osiągnelam w przeciwienstwie do.ciebie.

Gość gość
autorko jak ja dobrze Cię rozumiem :D tyle, że ja zrobiłam jeszcze gorzej. ukończyłam 5 lat studiów, po czym zawaliłam magisterkę - nie podeszłam do obrony w terminie i zostałam w ciemnej doopie, popadłam w depresję, totalny marazm i olałam sprawę, po czym okazało się, ŻE JUŻ NIE MOGĘ SIĘ BRONIĆ. to był ostatni rocznik studiów jednolitych, teraz musiałabym się cofnąć i robić najpierw inż, a potem iść na mgr... więc zmarnowałam 5 lat, nie mam tytułu nie mam nic.

Gość gość
Nastepny nieudacznik

Gość gość
no wiem że nieudacznik. i co mam zrobić? zabić się? owszem, myślałam o tym nieraz.

Gość gość
Germanistykę! Praca jako nauczyciel! Osiagniecie roku ale jakies 70 lat temu heheh :D

Gość gość
oj

Gość gość
:)