Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studiuję medycynę a imponują mi blachary

Polecane posty

Gość gość

Znam 4 języki, latam , pływam, ćwiczę i studiuję medycynę a oglądam się za blacharami, lubię "pastikowe dziunie" , sztuczne cyce, napompowane usta. Cholera, nie wiem co sie dzieje. W moim towarzystie nie ma takich dziewczyn a one mi po prostu imponują, chciałbym taką mieć. Dziewczyny z lekarskiego albo stomatologii mam gdzieś, nie podobaja mi się. Jak to połączyć? Nie znam takiego towarzystwa/

Gość gość
:D Znam 3 języki, jestem po studiach i jestem dziunią :P Co ma wspólnego wygląd, a wiedza czy wykształcenie ?

Gość gość
Proste,powinieneś pracować na budowie.Medycyna jest dla ludzi z intelektem ,tobie go brakuje.A może to mamusi ambicją było miec konowała za osełkę masła,nie pomyslała kobieta ze ma syna bez ambicji.

ale w czym problem? skoro takie lubisz, to taka poznaj, np. na imprezie czy w necie.

Gość gość
Idź na wiejskie dicho ewentualnie miejskie gdzie grają disco z pola. Zaręczam że tam takich panien od groma. Nie będziesz wiedział, gdzie oczy podziać. Powodzenia.

Gość gość
Tylko one raczej wybierają konowałów z budowy z taka nie miał byś o.czym gadać one lecą na Malo.inteligentnych niegrzecznych chłopców

Gość gość
ale one mi się fizycznie podobają, wysokie szpile, wszystkie są chude, po solarce, na dodatek blondyny albo brunetki i do tego te usta! Sam poszedłem na medycynę, moi rodzice chcieli żebym był inzynierem... Tylko takie mi się podobają.

Gość gość
to znajdź sobie inteligentną naturalną i przerób na dziunie; )

Gość gość
Mówię ci chłopcze idź na tandetną potupaję z wiercącymi mózg disco nutami, tam będziesz miał swoje boginie na widok których jęzor Ci zwiśnie do pasa a gały wyjdą z oczodołów.

Gość gość
Zresztą wystarczy obejrzeć sobie pierwszy z brzegu teledysk disco polo. Tam jest zatrzęsienie takich plastikowych dziuń. Na dyskotekach w których króluje disco polo co najmniej połowa dziewczyn wygląda podobnie.

To ty lubisz 'blachary' czy 'plastiki' bo jedno z drugim nie zawsze idzie a parze ? Blacharą tak samo może być totalnie przeciętna wyglądu szara mysz ale o wyrachowanym charakterze. Jeżeli ci imponują plastiki to co za problem ? Idź do klubu, postaw drinka, rzuć jeszcze tekstem, że jesteś przyszłym lekarzem i nim się obejrzysz będzie ci robiła pałe w kiblu. Gdzie Ty widzisz problem ?

Gość oszkaa
Kutwa jaki burak na inteligetna dziewczynę nie stać

Gość gość
nie lubię inteligentnych, nie dbają o ciało, są takie nijakie, zero charakteru.

Gość gość
Zejdźcie z chłopaka. Chce plastika, niech szuka plastika,. Jeszcze tego by brakowało, żeby zwykłej, uczciwej dziewczynie zawrócił w głowie, namącił w życiu i złamał serce, bo on jednak nie przeboleje tego, że nie przypomina mu panienki z wiejskiej remizy. Ma gust jaki ma, niech podąża za jego głosem. ;) Good luck.

Rodzi się następny lekarzyna który będzie patrzył czy w kieszeń da się wziac a później będzie na prostytuty latał

ach, nie doczytałam, że koledze lekarzowi nie imponują duże cycki tylko sztuczne cycki...z tym może być problem :P No chyba, że wybierzesz chirurgię jako specjalizację i sam potem przerobisz jakąś pannę na pamelę :P

Gość gość
Umiesz nawet latać ?

Gość gość
Skończ tę medycynę i zacznij się leczyć z braku gustu.