Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlody lekarz zarabia 2000 do 2800 programista ok 5000 do 10000

Polecane posty

Gość gość

Watpie czy oplaca sie isc w dzisiejszych czasach na medycyne

Gość gość
Ale jako specjalisci zarabiaja juz 2-3 razy wiecej od tego informatyka

Gość gość
Widac, ze sie nie orientujesz albo kit chcesz wciskac. Nie te czasy. Tyle, to dostaja na start. Po specjalizacji maja 10 razy wiecej.

Gość gość
Znajomy neurolog, przyjecia w przychodni, prywatne plus "od lepka" na bloku operacyjnym i 30 tysi dochodu co miesiac. Kardiolog 10 tysi od operacji. Tak,'wiem, uczyc sie trzeba, doksztalcac. Ale to taka dziedzina i sie ja bierze w calosci, a nie tylko najlepszym kawalku.

Gość gość
jezu, zależy do czego masz talent, ja się nie nadaję ani na jednego ani na drugiego

Gość gość
W każdym zawodzie w zasadzie zaczyna się od niskich zarobków, programista też rzadko kiedy dostaje 5 kafli na start (najpierw musi porobić trochę za mniejsze stawki). Różnica jest raczej w możliwościach rozwoju. Lekarz w wieku lat 50 może zarabiać kilka czy nawet kilkanaście razy więcej, programista zresztą też, ale obaj po studiach muszą po prostu nadal PRACOWAĆ, a nie oczekiwać, że skonczyli takie trudne studia to fajrant.

Gość gośćvvrgr
Oferujemy usługi z zakresu tworzenia stron www, sklepów internetowych, projektowania grafiki i pozycjonowania. Lublin. https://www.artkod.pl/