Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy w ogóle jeździcie gdzies na wakacje

Polecane posty

Gość gość

? Pytałam o fajne miejsce na Majorce i mimi przechwałek, gdzie to tutejsi bywalcy nie jeźdzą, niczego się nie dowiedziałam.

tak, jeździmy przynajmniej raz do roku, ale częściej 2 x co nie znaczy, że byliśmy na Majorce

Gość gość
Ja mieszkam od 7 lat w holandii i 2 razy w roku odwiedzam cieple miejsca poniewaz tutaj ciagle pada sa to miejsca zawsze inne majorka wyspy kanaryjskie turcja egipt kuba tunezja maroko hiszpania zawsze 7 dni tylko w hiszpanii bylam przez 3 lata poniewaz mieszkalam blisko barcelony 20km wiec cala zwiedzilam szczegolnie andaluzje

Gość gość
Naprawde warto zwiedzac naprawde zycie jest zbyt krotkie by siedziec w smutnej polsce

Polska nie jest smutna i jest w niej wiele cudnych miejsc jak masz w sobie smutek, to zabierzesz go nawet na księżyc, nie tylko na Majorkę oczywiście "ciepłe kraje" też są cudne, nie zaprzeczam, chociaż takiej ładnej plaży jak w Polsce nie widziałam nigdzie (pusta, szeroka, piaszczysta i ogólnodostępna)

Gość gość
ja na wakacje daje się zamknąć na miesiąc , półtora w więzieniu. w ten sposób zmieniam miejsce i mam darmowe wczasy wyżywienie nocleg i opierunek

Gość gość
a mogłabyś pojechac na stałe i juz tu nie wracać:)? proszę:)

Gość gość
nie ma sensu całe życie oszczędzać warto inwestować w podróże:) życie jest krótkie a wspomnienia z wakacji bezcenne;)

a wyobraź sobie też, że ludzi nie stać na wyjazdy żadne nawet krajowe i nie mają oszczędności żadnych żyją od 1 do 1, ledwo wiążąc koniec z końcem

Gość gość
hahahaha wiąża koniec z końcem? hahahahaha homoseksualiści?

Gość Gabriela93
Na wakacje warto odłożyć sobie wcześniej pieniądze, a przynajmniej się o to postarać ! Zwiedzanie to coś wspaniałego, ja polecam Albanię, piękny kraj warto zajrzeć na tą stronę http://www.edom.pl/noclegi/al/albania/

Gość gość
Jezdze 2 razy do roku oraz weekendowe wypady do Rzymu Barcelony Lisbony itd ale na majorce nie bylam natomiast polecam Sardynie , Sycylie , Korsyke wyspy greckie

Gość gość
Mnie stać ale nie jeżdżę. Wolałam kupić duży dom z ogromnym, pięknym terenem i mieszkam przez cały rok jak na wczasach. Poza tym boję się chorób egzotycznych, bo lekarze w Polsce to skończone tłumoki i gdybym się zaraziła jakimś egzotycznym świństwem, to po powrocie do Polski pewnie bym szybko umarła, bo nikt nie potrafiłby mnie prawidłowo zdiagnozować i wyleczyć. Polska to kraj tak zacofany, ze tu nie ma nawet leków na istniejące choroby i trzeba sprowadzać z innych krajów.

nie, nie JEŻDŻĘ (ja nie jeżdżę, a nie my nie jeździmy) na durne wakacje i odwalcie się ode mnie, co ja wam takiego zrobiłem że tak mnie nienawidzicie, to dlatego że nie mam dziewczyny? tak? tak?! dlatego? czujecie się przez to lepsi ode mnie i myślicie że możecie mnie prześladować?! tak? tak myślicie?! nawet jak tak nie myślicie to ja i tak wiem że tak myślicie! nie ukryjecie tego przede mną! to że nie mam dziewczyny nie oznacza że możecie się ze mnie wyśmiewać!

Gość smieszynka
My jeździmy;) Ostatnio nawet zdarzyło nam się dookoła świata. Udało nam się kupić mega tanie bilety z Pragi do Tokio i z Los Angeles do Paryża za 1200 zł. A później poczekaliśmy na kolejne promocje i dokupiliśmy brakujące bilety. Całość wyszła ok. 5000 zł (w tym 15 lotów). Więcej szczegółów podaje na swoim blogu http://smieszynkatravel.com

Gość paulia34289432
Hej :) Ja jeżdżąc na wakacje zaczęłam korzystać ze stronki http://www.tripbook.pl Jest ona bardzo przydatna :D Dużo ofert z każdego miejsca w Polsce, które jest ciekawe dla wczasowiczów. :) Polecam gorąco, pomaga w wyborze!

Gość gość
Tak. Jeździmy. 2014 . Wrzesien- Budapeszt 2015. Kwiecień - Malta bilety kupione, hotel zabukowany.

Gość gość
nie stać mnie na nic :D

Gość Dagmara851
W Polsce jest wspaniale. Długo wymieniać. Nasze morze, Mazury, wspaniałe miejsca w górach oraz jeziora Białe w Okunince, Hańcza, Sielpińskie. Ja byłem rok temu tutaj i było super: http://sielpia.domki.w.interia.pl/ To były wspaniałe wakacje. Dzieci do dzisiaj wspominają te chwile. Jeśli ktoś twierdzi, że w Polsce jest "smutno" to niech jedzie do Egiptu czy innej Tunezji - tam być może będzie miał wesołe wakacje.

Gość gość
Ja lubię wybierać się do Hiszpanii. Często tam jeżdżę, bo lubię to miejsce. Jest jednym z najpiękniejszych, jakie kiedy kolwiek widziałem.

Gość gość
Jechać do Hiszpanii jest bardzo drogo. Nie mówiąc już o wynajęciu czegoś na miejscu, to jakaś masakra.

Gość gość
Ja tylko Majorka. Gorace slonce, piaszczysta plaza, zimne drinki i mnostwo chetnych kobiet.

Gość gość
Ale wy jesteście pomysłowi. Ale piękne te mieszkanka, mógłbym w takim zameszkać. Szkoda, że z moim hiszpańskim nie jest tak dobrze jak z angielskim. Bo wtedy to bym uciekał z tą od razu.

Gość gość
Nie, nie jezdze.