Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy w ogóle jeździcie gdzies na wakacje

Polecane posty

Gość gość
Hahahah co prawda to prawda. Zawsze lepiej wynieść się gdzieś dalej niż mieszkać tutaj. Przynajmniej w innym miejscu można swoje dzieci wychować.

Gość gość
Ja jeżdżę minimum raz, czasami dwa razy w roku, jak się dobrze poskłada urlop. :) Zawsze robię tak, że kupuję wyjazd przed samym urlopem na http://wyloty-z-niemiec.pl/ - i dzięki temu wyłapuję świetne ceny. :)

Gość gość
A przestań! Do samolotu nie wsiądę. A na wakacje nie potrafię jechać dłużej niż 5h. Jadę oczywiście ale już mnie to tak nie bawi jak kiedyś dawno dawno temu.

Gość gość
Jeśli nie samolotem i nie chcesz jechać jakoś super daleko to polecam Ci Chorwację! Już na północy są przepiękne miejsca i można fantastycznie wypocząć. A pogoda praktycznie pewna i ciepłe morze. :) Ja jadę do Chorwacji już trzeci raz z rzędu, za każdym razem w inne miejsce, ale zawsze z http://slonecznewakacje.com.pl/

Gość gość
W zeszłym roku z chłopakiem wybraliśmy się nad Jezioro Niesulice na tygodniowe wczasy do ośrodka http://www.kormoran-niesulice.pl/ i świetnie ten czas wspominamy. Możliwe, że w tym roku też się tam wybierzemy

Kiedyś jeździłam, teraz sytuacja finansowa jest tak kiepska, że nie ma na to szans. Jestem już zmęczona tym, ale nic nie poradzę takie życie Polaka. Dla mnie wakacje wydają się być luksusem, który nie jest mi dany na razie i nie wiadomo kiedy będzie.

Gość gość
Tak, szykuje mi się z całą rodziną przeprawa promem do Szwecji, na którą bilety zakupiliśmy przez http://www.promy.botrans.eu/ i dwutygodniowy pobyt. Nie możemy się już doczekać :)

Gość gość
jade do Bodrum,gwarantowane cieplo,slonce pikny hotel

Gość gość
Hotel Diamond of Bodrum

Gość gość
hotel Vera Aegean Dream /Badrum

Gość gość
Planujemy na pewno wyjazd nad jeziorko, a poza tym zastanawiamy się czy nie wybrać się do centrum rozrywki http://ceramilandia.pl/ gdy je już otworzą. Zapowiada się naprawdę ciekawe miejsce do zabrania dziecka :)

Gość gość
Jeśli lubicie jeździć nad jezioro to proponuję odwiedzić Krasiejów koło Opola. Jest tam JuraPark w którym można miło spędzić czas. Tunel Czasu to miejsce magiczne, gwarantujące niezapomnianą przygodę można udać się w podróż przez miliardy lat istnienia Wszechświata. Wszystko to w niesamowicie realistycznej scenerii połączonej z najnowszymi osiągnięciami technologii multimedialnych. Byliśmy i wszystkim się podobało.

Gość dldld89
potwierdzam - jurapark w krasiejowie jest super, dla dzieci i dorosłych, cud miód orzeszki :)

Gość gość
To prawda:) Teraz jak go jeszcze ładnie zmodernizują to już w ogóle będzie superowo:) Od początku kwietnia ma być znowu otwarty:)

Gość majeczka1823
o, to dobrze że będzie otwarty na majówkę!!!!!!!

Gość gośćwww
Jeszcze kilka lat temu w ogóle nie jeździłam na wakacje, ale od jakiegoś czasu stwierdzam, że wypoczynek raz do roku należy się każdemu. W tym roku odliczamy do wakacji, bo wyjeżdżam na Malediwy! :) To miejsce zawsze było moim marzeniem, bo to raj na ziemi. Żeby mieć poczucie bezpieczeństwa wyjazd organizuje konsorcjum.pl: ubezpieczenia, rezydenci, zakwaterowanie - wszystko zapewnione w cenie.

Gość gość
staramy się co roku gdzieś wyjechać, w tym roku planujemy wybrać się nad nasze polskie morze, znaleźliśmy bardzo fajne kwatery w Gdyni przez bookapart

Gość gość
My jeździmy zwykle w maju albo we wrześniu jak nie ma sezonu, żeby było taniej i polujemy na last minute. W tamtym roku polecieliśmy z itaką enterem do Turcji za grosze w tym zobaczymy co się trafi. Byle nie Afryka :)

a ja nie lubię przepłacać, dlatego organizuję sobie wyjazdy wakacyjne sama w tym roku - Milano, pod koniec czerwca, mam bilety, muszę siąść do noclegów i będzie po temacie