Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovek23

Pomocy, pilne!

Polecane posty

Gość gość
Według Pani jakie jest prawdopodobieństwo że moja dziewczyna może zajść w ciążę? Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Jego preejakulat mógł wydobyć się nawet przed penetracja, myślę że jesteście podobnie słabo doświadczeni, on też pewnie mlodziutki i nie do końca ma porównanie i wiedzę, preejakulat może wydobyć się nie tylko przed samym wytryskiem

Gość gość
Spore.

Gość gość
Każda z nas przechodziła takie wątpliwości tak naprawdę ze świecą szukać takiej która zaszła. jak zajdziesz to w pierwszych tygodniach możesz usunąć tabletkami, a teraz możesz pić czarna malwe na "wywolanie okresu". http://womenhelp.org/

Gość gość
spore szanse przy przed wytryskiem? przeciez przy pełnym wytrysku kobieta czasami nie umie zajsć w ciąże.

Gość gość
Jedna nie umie a druga zajdzie biorąc tabletki.

Zna może Pani jakiegoś internetowego ginekologa? Abym mogła mu to napisać i wiedzieć, co on by o tym wszystkim myślał?

Gość gość
Dokladnie. Nie wiadomo jak organizm zareaguje. Jest 50/50, a 50% to bardzo dużo. ;)

Gość gość
Im kobieta młodsza tym bardziej plodna, najbardziej plodny czas wedlug natury to ok 17lat, podkreślam natury nie społeczeństwa. Im kobieta starsza to z roku na rok mniej plodna.

Gość gość
Na tej stronie womenhelp.org masz-mail napisz szybko odpisza ale mało ci pomogą teraz. Raczej nie uspokoja bo szanse zawsze jakieś są a oni nie są plemnikami twojego chłopaka ani twoim jajeczkiem

Gość gość
Jeśli mieszkasz w Warszawie to polecam ginekolog 24h

no niestety nie mieszkam w Warszawie.. i nie wiem, czy ginekolog mnie przyjmie.. A w tym momencie ginekolog to najlepsze rozwiązanie..

Gość gość
Ale na tabletkę po to już niestety trochę za późno.

Gość gość
Nic do Ciebie nie mam ale mam zdanie takie ze zanim pójdziesz na głęboką wodę to trzeba nauczyć się pływać tak samo jest z seksem najpierw wiedzieć wszystko a potem brać się za coś co w tej chwili może zniszczyć ci życie.

Ja wiem o seksie, wiecej niz o pływaniu :P ale po prostu to był spontan, nie planowane.. Teraz jakbym miała uprawiać seks to bym pomyslala o zabezpieczeniu..

Gość gość
Ale z tego co napisałaś to twój pierwszy raz, więc takie rzeczy powinno się planować bo możesz żałować ze tak to wyglądało, tyle nerwów stracilas lub zaszlas w ciążę. Twój chłopak nawet nie doszedł, ja na szczęście straciłam dziewictwo tak jak marzyłam. Zresztą to nie istotne, uważaj bo całe życie przed tobą.

Tak, był to mój pierwszy raz, planowałam go inaczej, ale podobało mi się tak, jak było. Jak nie bede w ciazy, a mam taka nadzieje to nie pożałuje, że tak to sie stało. :) To jakiś koszmar..

Gość gość
Nie jesteś! A teraz uciekaj słać bo ferie ci mijają.

No spać mi się chcę jak nigdy.. ale ten stres.. Może i nie jestem, ale nie ma pewności..

Gość gość
Na ta chwilę nic nie zrobisz, jak coś to usunięcie, ale nic na chwilę obecna nie zrobisz tylko przez stres ewentualny okres ci się spozni.

Matko!!! Trzeba było od azu iść do ginekologa a nie szukać pomocy na forum.Wróżkami nie jesteśmy. Jest szansa że zaszłaś. Mała ale jest