Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest milosc waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość

Opisze to z mojej perspektywy. Otoz od poczatku znajomosci nie bylo wielkiego bum motylkow, wzdychania po nocach, wypisywania do siebie, niemoznosci wytrzymania bez siebie, bylo od takie spotykanie sie, byl seks ale zwiazku nie bylo. Po pol roku czegos takiego pogadalismy i wyszlo ze jestesmy razem. Mial problem z przyznaniem tego kiedy jego kumpel wprost spytal czy jestesmy ze soba. Uniosl sie. Potem tlumaczyl sie prywatnoscia i takie tam. Mial problem z wyrazaniem uczuc. Twierdzil ze czyny to lepiej oddaja. Tylko ze te czyny to moim zdaniem wystudiowane i typowe dla zwiazku gesty. Wpedzil mnie w niemale kompleksy swoimi glupimi zartami, ze "przytyje to on znika" albo " bo jego byla to miala cere ladna a ja to mam wypryski" i jeszcze udaje ze nie pamieta ze to mowil. Zaczynam czasem szukac potwierdzenia atrakcyjnosci u innych facetow. Podczas gdy jemu teraz sie wspomnialo ze mozna byc czulym i milym kochajacym, ja juz sie chyba wypalilam. Choc to dopiero ponad rok. Tyle razy trafialam na mur, tyle razy bylo byle jak. Nie potrafie odejsc i byc tez nie potrafie. Musialam sie gdzies wyzalic.

Gość gość
Jestes dla niego z braku laku. Ot, na bezrybiu i rak ryba.

Gość gość
Jest darmowy seks :D mozna sie zabawic i poczekac az cos lepszego sie trafi :D

Gość gość
Zamiast sie zalic kopnij go w jaja i niech spada :Ptaki inaczej nie zrozumie :(

Gość gość
szczerze, znam takie osoby, sa to sosoby toksyczne! DAJ SPOBIE SPOKOJ, bo bedziesz ryczec co noc, szukaj kogos naprawde kochajacego, bo to tutaj to tylko iluzja...

Gość gość
Nie ma szans, że jest w Tobie zakochany, korzysta bo ma seks i dowartościowanie.

Gość gość
Jak dopominam sie o takie drobnostki jak np wstawienie buziaka przy moim imieniu w telefonie czy kupilam antyramki zeby postawil nasze zdjecie gdzies to powiedzial ze jego telefon to jego sprawa jak kogo podpisuje, a ramek zafnych nie bedzie stawial bo to nie jego mieszkanie wlasnosciowe tylko wynajmowane. Nie czuje sie dla niego tak wa,na jak on jest dla mnie. W dodatku trzyma zdjecia bylej na komputerze. Za chiny nie chce usunac bo " jego przeszlosc-jego sprawa". Jak to powiedzial " nie bedzie udawal ze przeszlosci nie ma tylko dlatego ze teraz jest ze mna".

Gość gość
zostaw frajera

Gość gość
No przeciez to oczywiste, ze cie nie kocha!!! Gdzie ty tu widzisz milosc, chyba ze do bylej...Szkoda mi ciebie, ze dajesz sie tak traktowac. Facet jest z toba tylko dla seksu, a jak sama widzsz przed innymi nie chce sie przyznac ze jest z toba...Uciekaj jak najdalej.

Gość gość
Najgorsze jest to ze ja go kocham, i ze boje sie samotnosci. Nie mam znajomych, z rodzina mam ledwo poprawne relacje. Zostane sama.

Gość gość
A ja mam zupełnie odwrotnie znamy się kilka miesięcy ale zbliżyliśmy się do siebie jakieś 2 tygodnie temu, non stop piszemy, jesteśmy mega szczerzy rozmawiamy o uczuciach o tym co się z nami dzieje jak na siebie działamy, jest super, z tym że on ma żonę a ja męża:(( i co teraz mamy zrobić?

Gość gość
Zerwać kontakt głupia pipo. Ślubowaliście chyba coś swoim współmałżonkom. Skąd się takie k***iszcza biorą ja nie wiem.

Gość gość
Up

Gość gość
Up