Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

legolandia

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zaproponować wycieczkę do Legolandii. Teraz tyle się mówi o Danii więc bardzo ciekawa jestem jak tam jest. Z Gdańska to ponad 1000 km, ale można skorzystać z oferty turystycznej Stena Line Wówczas drogę skraca się o połowę. Legolandia to nie tylko miejsce z klockowymi figurami. Jest tam też park wodny. Duński LEGOLAND to aż 8 cudownych krain. Sercem parku jest Minilandia - świat w Lego-pigułce. Zobaczycie tu najsławniejsze budowle, miasta, miejsca w miniaturze zbudowane łącznie z 20 milionów klocków Lego! W parku rozrywki zaszalejecie na rollercoasterze i na zjeżdżalniach wodnych. W tym czasie najmłodsi niech odwiedzą Krainą Duplo – kolorowy raj pełen atrakcji!

Gość ingrid234
Oj, ja bym się chętnie wybrała, sama bym się pobawiła takimi klockami, a co dopiero dzieci! Na razie to jednak niezbyt osiągalne finansowo, ale kto wie, może w przyszłości? Póki co to mogę wam też polecić taką farmę iluzji w Trojanowie. My tam byliśmy na wycieczce z biurem avatourtravel, którą szkoła organizowała. Ja byłam jako jeden z opiekunów i muszę wam powiedzieć, że dzieciakom się bardzo podobało. Całkiem fajne mają tam wystawy, tylko w zimie to tam zamknięte, dopiero w marcu otwierają znów.