Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nastolatka może używać kulek gejszy?

Polecane posty

Gość gość

Smoki i sataniści poszukujący odpowiedniej niewiasty na ofiarę nie są mi straszni, choć dopiero od niedawna. Już od jakiegoś czasu próbuję wzmacniać poprzez ćwiczenia mięśnie dna miednicy, ale, szczerze powiedziawszy, najczęściej o tych ćwiczeniach zapominam. Z drugiej strony, na samą myśl, że gdzieś w odległej przyszłości może czekać mnie trudny poród, nietrzymanie moczu czy obsuwanie się narządów, ciarki przechodzą mi po plecach. Istnieją jakiekolwiek przeciwwskazania, aby młode dziewczyny ćwiczyły z użyciem kulek?

Gość gość
a co to jest ?

Gość gość
stary temat, ale teraz sama zgłębiam temat kulek więc się podzielę. nie ma przeciwskazań z tego co wiem. trzeba tylko ćwiczyć rozsądnie czyli nie za długo: Włóż kulki, w razie problemów użyj płynu lubrykacyjnego na bazie wody. Sciśnij mięśnie, tak, jakbyś chciała przesunąć kulki głębiej. Powinnaś napinać mięśnie dna miednicy czyli mięśnie otaczające pochwę, cewkę moczową i o******cę, ale bez napinania mięśni pośladków i brzucha. Ściskaj tak długo jak możesz, po czym rozluźnij mięśnie i powtórz ćwiczenie, zacznij od kilku razy, aż dojdziesz do 10-15 razy pod rząd, 2-3 razy dziennie. To szybka i prosta metoda na poprawienie kondycji mięśni okolic dna miednicy. Kulki działają, jeśli jesteś w ruchu lub aktywnie ćwiczysz. Czas noszenia kulek: dla początkujących nie powienien przekraczać dwudziestu minut, a dla zaawansowanych ok. 2 godzin. Czas noszenia kulek zależy od ich wagi i rozmiaru. Im słabsze mięśnie, tym lżejsza i większa powinna być kulka od której się zaczyna. http://bitly.pl/954958 mnie interesuje czy mogę z nimi intensywnie się ruszać, nie sprzątanie czy coś w tym stylu, pójść na siłownie itp.

No niestety coraz więcej dziewczyn młodych mam narzeka na to, że mają problemy i leczą się na nietrzymanie moczu (http://www.beauty.com.pl/pl/ginekologia-estetyczna) i to różnymi sposobami. A stosowanie kulek Gejszy jak na moje jest bardzo dobrą metodą na wzmocnienie mięśni. A przecież na rynku jest wiele dostępnych wersji - chodzi o wielkość i wagę - także na pewno coś odpowiednio dla siebie znajdziesz :) I tak jak było napisane powyżej na pewno dla Ciebie warto użyć lubrykant albo coś nawilżającego byś nie odczuwała dyskomfortu.