Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi seksu . mąż powiedział ze jestem luźna

Polecane posty

Gość gość

Od 4 miesięcy nie kochamy się . On nalega ibprzeprasza za te słowa , ,mnie to boli . I post trwa . ...

Gość gość
Idz na zabieg laserowego obkurczania. Problem z glowy. Maz byl z Toba szczery,docen to. Ostatecznie sa rozne sposoby uprawiania seksu :)

Gość gość
Poczekaj jeszcze 3 miesiące i wymieni cię na młodszą kochankę i ciaśniejszą.

Gość gość
Autorka - powiedział to po pijaku ..

Gość gość
przemysl sprawę wprowadzenia analu na codzien u mnie na przyklad to pomoglo, codziennie w pupkę i mąż jest zadowolony, bo może również kończyć w środku

Gość gość
też uważam ,że w tej sytuacji tylko anal nie chciałbym wchodzić do jakiegoś ciemnego rozciągniętego worka .........

Gość gość
Anal jest fajny od czasu do czasu,ale codzienni może miec konsekwencje zdrowotne.A tobie autorko ten debil mógł opłacić cc i teraz byłabyś ciasna jak azjatka

Gość gość
A ile kosztuje zabieg obkurczania krocza?

Gość gość
No ale wiedziałaś na co się piszesz decydując sie na sn.On tylko powiedział prawdę,której ty nie dopuszczałaś do świadomości

Gość gość
to ma aż takiego małego czy ty rozciapochę?

Gość anka z niebieskiego wzgórza123
Autorko, rozumiem, że zrobiło Ci się przykro, ale weź pod uwagę, co robisz... Mąż powiedział Ci, że czuje luz. Widocznie tak czuje. Trudno. Ale jeśli tak czuje, to za co Ty go karzesz, odmawiając mu sexu?? Za szczerość po pijaku? Głupio robisz. Na dłuższą metę to głupota, bo brniesz w ślepy zaułek. Nie zmienisz tego, że jesteś luźna. Pomyśl nad innymi pozycjami w łóżku, możesz ćwiczyć mięśnie keegla, są różne rozwiązania. To nie koniec świata, ani powód do obraźania się na męża.

Gość anka z niebieskiego wzgórza123
Są także mężczyźni ubogo obdarzeni przez naturę. Miałam kiedyś takiego faceta. Trudno. Ale on za to miał fantazję w łóżku, której innym brakowała. I było fajnie :) Coś za coś. Zawsze znajdzie się jakiś plus. Głowa do góry!

Gość gość
przeciez pochwa to same mięśnie jeżeli po porodzie jesteś luźna to na wlasne zyczenie bo nie ćwiczysz mięśni..... sama nie jestem tak ciasna jak przed porodem ,ale nie tak luźna jak krótko po , kilka razy dziennie ćwiczę mięsnie kegla i mąż różnicy nie zauważył wiec... to tylko i wylacznie twoje niedbalstwo......

Gość gość
Zamierzasz zupełnie zrezygnować z seksu? Czy czekasz, aż mąż powie, że kłamał i to nieprawda? A może będziesz czekać aż Ci błona dziewicza wyrośnie? Ciekawa jestem, jak długo i na co ma czekać Twój mąż?

Gość gość
Aleś ty głupia.Skoro chce cie nadal bzykac to znaczy,ze nie jest tak źle.Poczuł luz, ale mimo wszystko jest mu dobrze.jesli chcesz to rób tak dalej ,tylko potem nie zakładaj tematu,ze mąż cię zdradza bo zrobiłas się luźna.

Gość gość
Autorka - to nie był mój kaprys by rodzic SN . Trzeba mieć wskazanie do cc . u nas w szpitalu nie dają na zawołanie a czy kobieta może wyczuć ze jest jakaś luźna ? Zbyt luźna ?? Ja za specjalnie nie czuje luzu . nie mam ochoty kochać się a jednocześnie zastanawiać się czy właśniemmężowi jest ok czy nie ..

Gość gość
ja tez jestem po porodach i wiadomo ze juz czlowiek nie bedzie jak kiedys ale uwierz mi odpowiednie cwiczenia naprawde pomagaja, ja po porodzie bylam taka wiotka ze nawet mi to przeszkadzalo teraz jestem 9 mies po i cwicze i wszystko mam wrazenie wrocilo do normy zreszta moj maz nie narzeka, cwicz odpowiednie miesnie to ci cipka sie zejdzie z powrotem

Gość gość
To masz problem ze sobą kobieto. Bo skoro on chce seksu to tragedii nie ma po prostu stwierdził fakt. To normalne, ze nie jest taka jak przed. Ja jestem w końcówce ciąży i też usłyszałam, że jestem luźniejsza. Nic dziwnego, w końcu mam już małe rozwarcie, wszystko przygotowuje się do wielkiego dnia i ten fakt nie przeszkadza nam się cieszyć seksem. Po prostu tak jest.

Gość gość
To powiedz mężowi,że jemu się skurczył i nie jest dość twardy i jędrny,więc takie masz odczucia TY!

pozalowalas kasy na cesarskie ciecie to teraz masz wiadro

Gość gość
Autorka -ja sama po sobie nie czuje ze jestem luzniejsza.

Gość gość
Co za debil mysli, ze cc chroni przed wiadrem? Ciaza niszczy miesnie kegla, twoja pipka dzwigala kilka miesiecy dzien w dzien plod, wody plodowe, lozysko i powiekszona macice. Jak tak sie martwisz, we wrocku jest plastyka za 3 tys. i jestes do konca zycia ciasna jak dziewica - znam jedna, ktora to miala po 3 ciazach i efekt podobno rewelacyjny.

Gość gość
Autorko widzialam o tym program, kobieta 3 synow urodzila i miesnie dna miednicy miala oslabione, zrobili jej plastyke, po prostu wycieli nadmiar rozciagnietych miesni i zszyli, mowila, ze po zabiegu jest ciasniejsza niz kiedykolwiek, zreszta pokazali jej dziure przed i dziurke po, takze uszy do gory, walnij plastyke i po klopocie :)

Gość gość
Tez myślałam że po cc jest ciasniejsza .

Gość gość
za co ty się obrażasz , przecież widomo że po porodzie kobieta nie jest tak ciasna jak przed, im więcej dzieci urodziła tym gorzej, może na początku spróbuj poćwiczyć mięsnie kegla są takie specjalne kulki, istnieje opcja ze może nie do końca był podniecony, i dlatego tez czuł gorzej, pierwszy seks po porodzie jest sresujący

Gość gość
Autorka -Tylko ze ja po ostatnim porodzie jestem 6 lat

Gość Gosc

Wiem ze post z 2015 roku.

Mi tez maz powiedzial podczas seksu ze jestem luzna i nic nie czuje. Tylko od tego czasu minal prawie rok i on ani razu nie odbyl ze mna stosunku i nigdy nie nalegal. Zawsze tylko oral i zakonczenie reka. Z tego powodu tylko plakac mi sie chce. Nikomu nie zycze takiego uczucia. Czuje sie jak wrak kobiety. Nie mam odwagi zapytac go czy juz nigdy nie bedzie normalnego seksu? Po co mialabym to niby robic.? Widocznie tak mu dobrze. Zebym tylko ja nie czula sue z tym tak zle 

Gość Brakuje
12 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Wiem ze post z 2015 roku.

Mi tez maz powiedzial podczas seksu ze jestem luzna i nic nie czuje. Tylko od tego czasu minal prawie rok i on ani razu nie odbyl ze mna stosunku i nigdy nie nalegal. Zawsze tylko oral i zakonczenie reka. Z tego powodu tylko plakac mi sie chce. Nikomu nie zycze takiego uczucia. Czuje sie jak wrak kobiety. Nie mam odwagi zapytac go czy juz nigdy nie bedzie normalnego seksu? Po co mialabym to niby robic.? Widocznie tak mu dobrze. Zebym tylko ja nie czula sue z tym tak zle 

Zrób plastyke! Nie dla niego tylko dla siebie. Mam nadzieję że ten oral to w dwie strony i ty masz orgazm również. Niemasz odwagi?  Jak wy funkcjonujecie jak boicie się rozmawiać ze sobą??? 🤔 

Gość gośćiu

Masturbacja pomaga:x Podczas orgazmu pochwa się zaciska i to mocno, mięsnie pracują. 10 miesiecy temu urodziłam ponad 4 kg dziecko, a mąż mi mówi "ale ty masz tam ciasno" fakt, mąż też do ubogo obdarzonych nie należy, a ja się lubie pobawić sama jak mąż jest w pracy. 😉