Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danutka30

Czy ktoś z was ma piegi? Wiem że wiele dziewczyn ma taki dylemat

Polecane posty

Niestety, piegi i przebarwienia bardzo lubią pojawiać się w najbardziej eksponowanych miejscach ciała, czyli na twarzy i dłoniach. A to dlatego, że te miejsca są najczęściej wystawiane na niszczące działanie promieni słonecznych.Ludzie borykają się właśnie z problemami pigmentacyjnymi skóry. Lepiej kupić jakiś krem rozjaśniający - ich bogaty wybór znajdziesz niemal w każdej aptece.krem isispharma , unitone 4. Można go używać nawet przy skórze wrażliwej.Moja ciocia miła problem tego typu i stosuje te kremy i latem ma spokój.

Witaj:-)Owszem,mam na nosie piegi,taki moj urok albo nieurok;-).Nie opalam sie,bo mam wrazliwa skore,sklonna do poparzen.Kremy stosuje, tylko na niewiele one pomagaja,glownie cera z problemami naczynkowymi.Ostatnio testuje krem nagietkowy,okaze sie pozniej,jakie efekty:-)

Gość gość
Mam duzo piegów, wszędzie:) jasne, ale za to duzo. nic z nimi nie robię, a mąż uwielbia je liczyć....:)

Mi sie podobają piegi takie drobne i mało, ale dla niektórych dziewczyn to jest udręka wmówiły sobie ze byłyby ładniejsze bez piegów tak jak moja koleżanka. Smaruje sobie i nawet nie widać, jak to się mówi dziewczyna bez piegów to jak niebo bez gwiazd***)