Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje wrozki

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje kogos kto postawi mi karty ;)

Gość gość
wierzysz w Jezusa Chrystusa?

Gość gość
Nie bądź glupia,namąci ci tylko w głowie.Mnie kiedyś kolezanka namówiła i poszłam i do dzis zaluje ze jej posłuchałam.I kase konkretną idę mnie wyszarpała.Mial byc taki cudowny związek a był niewypałem,odrzuciłam dobrego chlopaka,bo tak mi doradziła .Porażka,nie chodźcie.Ufajcie sobie,swojemu instynktowi,swoim uczuciom,nie obcej babie której na kasie tylko zależy.

Gość gość
O boze ja mialam to samo przez wrozki stracilam milosc zycia... Ale czy to karty klamia czy wrozki? Jak to jest

Gość gość
90% to oszustki 10% to prawdziwe wróżki sługi szatana co chcą mu pomóc w opętaniu cię odseparowaniu od Boga i zabraniu duszy do piekła nie chodzicie tam!

Gość Wiktoria66
Warto wspierać prawdziwe wróżki z darem dlatego muszę wspomnieć o wróżce Grażynie. Jest niebywała i potrafi zaskoczyć szczegółami z życia, tak, że aż szczęka opada. Kontakt do niej jest na jej stronie http://wrozkagauri.pl

Gość Zofia70
Dla osób którzy szukają prawdziwej wróżki, polecam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl . Jeśli chcesz usłyszeć prawdę, to polecam. Wróżka tylko dla odważnych nie bojących się prawdy o życiu i sobie.

Gość Inga1974
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość gość
Nie zastanawiajcie się ludzie! Jeśli wciąż macie pewne opory, zadzwońcie ten jeden raz. Ja wciąż jestem w szoku, jak wiele można się dowiedzieć o sobie z samych kart.