Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie sie nawalic, studiuje prestizowy kierunek, chodze co tydzien na imprezy,

Polecane posty

Gość gość

caluje sie na imprezach z roznymi kolesiami, jestem wulgarnie ubrana i nie chodze do kosciola :D Co wy na to? :D czy czujecie sie zgorszeni?

To jest niemożliwe. Dawno byś została wywalona na zbity pysk z tej uczelni gdybyś się tak prowadziła.

Gość gość
Hahhahahah a co ma uczelnia do tego? Wykladowcow nie interesuje zycie prywatne studentow, moge byc nawet prostytutka :D

Gość gość
studiuje w WSGnG oraz Stomatologie zaocznie. miałam już trzy skrobanki. na uczelni darzą mnie szacunkiem i się mnie boją bo jestem feministką

Gość gość
Gośc z 16:24 cenie takich ludzi :)

Gość gość
to smutne bo bycie feministką nie oznacza bycia ladacznicą niestety wiele osób to myli

Gość gość
bycie feministka oznacza to, ze ma sie dla siebie szacunek. a jak ktos lubi przygody, to łaj not? cóż za wiktoriańskie poglądy 🖐️

Gość gość
a co z chorobami? to nie chodzi o poglądy ale o szacunek do własnego ciała ludzie nie myślą że mogą hiv złapać albo inne g****o

Gość gość
według mnie szacunek dla siebie oznacza postępowanie wedle siebie. Nooo chyba koledzy nie maja hiva, zreszta sa gumki, niee?

Gość gość
Mnie nic nie zgorszy, okreslony typ panienek będzie istniał zawsze, mitomanki, które żebrzą o odrobinę uczucia, tej namiastki w postaci seksu. Do głodu uczuciowego zadna z nich się nie przyzna, nawet sama przed sobą. Wyparcie...

Gość gość
Co to jest WSGnG?

Gość gość
O nieprawda, sporo kobiet przyznaje się do głodu uczuciowego... Ja też tak miałam parę ładnych lat temu. A co do HIV - koledzy jak najbardziej mogą go mieć, a niby czemu nie? A gumki przed HIV nie zawsze uchronią..... Ale nie łączę poczucia własnej godności i szacunku do siebie ze wstrzemięźliwością płciową :) To faktycznie wiktoriańskie :)

Gość gość
A jakiż to prestiżowy kierunek studiujesz? Tą stomatologię zaocznie?