Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde, nie wiem jak sie zachowac, prosze o pomoc doswiadczonych

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu na imprezie poznałam faceta (mamy wspolnych znajomych, on byl z moim znajomymi, ja z innymi) i co tydzien w piatek sie spotykamy na tych imprezach, bawimy sie razem, on zawsze pisal jak tam po piatku, itp. mielismy isc na kawe, ale cos nagle wypadlo mu w pracy, ja niczym down nie odpisalam mu na tego sms, pozniej znowu sie spotkalismy na imprezie i sie pytal czemu nie odpisalam, teraz caly tydzien sie nie odzywa, wiem, ze dzisiaj tez bedzie. Czy jak nie bede z nim siedziec i tanczyc -ogolnie powiem czesc a pozniej bede udawac ze go nie widze, to nie wyjde na osobe zalosna, ktora sie obrazila, ze nie pisze? Nie wiem jak sie dzisiaj zachowAAc. PS. mam 26 lat ;P

Normalnie się zachowuj, on nie pisał, bo po tym jak Ty nie odpisałaś pewnie uznał, że nie ma się co narzucać. Zresztą to tylko jeden tydzień więc owszem żenada się obrażać z takiego powodu, zwłaszcza, że jak rozumiem parą jeszcze nie jesteście.

Gość gość
dziewica?

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz :* Nie jesteśmy parą, widzimy się tylko na co piątkowych imprezach i czasem sobie tańczymy, raz nawet w tańcu się, że tak powiem trochę pocałowaliśmy. Czyli normalnie, przywitać się, itp. Żadnego udawania, że go nie widzę, itp?

Gość gość
dlaczego chcesz udawac?

Gość gość
Hahahhahaah skąd wiedziałeś? Dziewicaa to fakt :D

Gość gość
Ale se komplikujesz zycie. Masz 26 lat? To chyba zart:-)

zadnego udawania ani teraz ani w przyszlosci. a foch to najgorsza metoda zeby zalatwiac cokolwiek

Gość gość
Naprawdę mam 26 lat :D Chodzi mi o to, że my na tych imprezach się całujemy i pózniej on nic nie pisze w tyg, tylko dzien po imprezie i tyle. Pewnie ma mnie za ladacznice, prawda?

Gość gość
nie rozumiem za nic :O nie zalezy ci na nim? nie podoba ci sie? po co traktowac tak druga osobe, zwlaszcza jezeli w jakis sposob moze ci na niej zalezec?? strzelac fochy bo facet sie nie odezwal, po tym jak ty go olalas... jak ci sie nie podoba to go olewaj, jak ci sie podoba to po co takie podchody? sama siebie karzesz za swoje zachowanie nie jego :O

Gość gość
w sumie to zależy mi bardzo na nim, ma dobry samochód, dobrą pracę jest średnio przystojny ale wiem od koleżanek z imprez , że dobrze obdarzony. a rodzice mnie już wypychają z domu bym znalazła sobie męża

Gość gość
a dlaczego ty nic nie piszesz? bozia ręce upie/rdolila??bo kawał mózgu na bank.

Gość gość
wykrywam dziewice na odległość;]

Gość gość
Dziewczyna ma pierwsza pisać? Kurde, każdy mówi, że najlepsze jest gonienie króliczka a jak się podaje na tacy, to nikt nie chce. Więc nie pisze pierwsza. Czyli myślicie, że powinnam napisać pierwsza? W ksiązce ,, nie zalezy mu na tobie,, napisali- ze jak facet nie pisze, to po prostu o tobie nie mysli. to nie chce byc natretna :( Podszyw z tym autem :D :D