Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ygritte

czy ludzie z ero naprawde sie spotykaja

Polecane posty

Gość Ygritte

Czy tu na serio ludzie się znają osobiście? Istnieją tematy, w których piszą o tym, że odbywają spotkania poza internetem :) Są jakieś oficjalne pary?

Gość gość
A nawet się bzykają ;-)

Gość gość
W realu :D Jaki sexczat :classic_cool:

A wychodzą z tego gorące romanse czy małżeństwa po kres? :P

Gość Najszybszy w mieście
ja nie chodzę do Reala, więc tam nikogo nie mogę spotkać

Gość gość
a, pewnie, że się spotykają i je/bią się na morgi, i to jak :-p ona z wilkiem i wilk z nią... itp...itd

Gość gość
ja w realu nikogo stąd nie spotkałam, ale w tesco spotkałam takiego jednego, kupował akurat finlandię :-p

Gość gość
Jeśli poznali się na euro,a bzykają się realnie,to na bank nie zakładają o tym tematów .

Gość gość
Ero dużo realnych par stworzyło, niektórzy są razem do dziś :)

Gość Najszybszy w mieście
taki przystojny w czarnej kurtce?

Gość gość
Ero*

Gość gość
Ja z takim Pawłem się spotkałem. Ma niezłą dupkę, lubi być w nią zalewany. Dobrze obciąga. :)

Gość gość
Kiedyś (gdzieś tak do lata 2013) to było fajne forum bez hejterów i z niewielką ilością trolli, w tamtych czasach słyszałem o ludziach którym udało się przenieść tutejsze znajomości do reala. Czy jest to nadal możliwe, nie ma pojęcia.

Gość gość
Bywalec :) W tym czasie właśnie ;-)

Mnie się wydaje, że tutaj był zawsze żenujący poziom. Najgorzej chyba było na dyskusji ogólnej.

Gość gość
Kiedyś dało się tu pogadać,a nawet poznać

Gość gość
Ile tu par było, a pewnie i są dzisiaj ! I to zupełnie nie wirualnych :D

@Ygritte Mozna tylko trzeba sie trzymac pewnych twardych zasad:) Jak tylko zaiskrzy w rozmowie na ERO od razu przechodzisz na kontakt telefoniczny mozesz sobie kupic karte do tego zeby nie ujawniac stalego numeru telefonu. Dzieki temu ze juz nie mail tylko telefon juz wiesz ze to na pewno mezczyzna i mniej wiecej w jakim wieku bo to mozna ocenic po glosie. Przez telefon ciezko jest tez klamac na maila papier przyjmie wszystko:) Od razu umawiasz sie na kawe w realu jak tego unika znaczy w stalym zwiazku:) Jak zaiskrzy na kawie erotycznie dalej juz sobie poradzicie:) Trzymaj sie tych zasad a masz szanse kogos poznac z ERO przeciez mezczyzni i kobiety z ERO nie sa tredowate. To nie ma znaczenia jak sie juz spotkacie w realu na kawe gdzie nastapil pierwszy kontakt czym to sie rozni jakbys spotkala faceta w Bibliotece??? Jak masz ochote pogadac o tym dluzej zapraszam na: Wspolnota Polska Nocy Kupaly. Nie przejmuj sie tym ze zaraz zacznie sie przekonywanie cie jaki to Wilk straszny przez zazdrosne kobiety ktore odrzucilem lub Chamskie Trolle ktore sa wsciekle na mnie ze nie toleruje ich chamstwa i dalem sie im we znaki:). Nie proponuje ci spotkania na kawe:) Tylko rozmowe o tym jak to zorganizowac zeby nie uwiklac sie w wieczne klikanie na maila czy telefon z kims kto cie oszuka bo jest w stalym zwiazku. I tak naprawde nie zamierza go konczyc bo choc nie czuje sie w nim kochany i pozadany jest on dla niego wazny lub wygodny z innych powodow:)

Gość gość
Ja spotkałam się z kilkoma osobami z forum. Kiedyś tu było fajnie, można było pogadać, pośmiać się a teraz...dno, totalne.

Gość gość
Ja spotkałam się z jednym panem z ero. Były maile, po jakimś czasie seks. Nic z tego nie wyszło, bo oboje jesteśmy zajęci. Ale do dziś mam do niego sentyment. Nieraz nawet piszemy na temacie ze sobą. Bardzo go lubię. Mam niebieski nick,on też, ale chyba nas nie skojarzycie. I dobrze. ;)

Gość gość
Wilk czy ty zawsze musisz tak pierdolić?:o

Gość gość
Wilku, wypad stąd, nikt Cię tu nie chce i nie życzymy sobie Twojej obecności! !!!!!!!

Gość gość
21:27 udzielacie się jeszcze na Ero?

Gość gość
21:27 udzielacie się jeszcze na Ero?

Gość gość
Jako uzupełnienie do wypowiedzi Wilka dodam tylko: gość wczoraj Ja go znam osobiście. Potwierdzam wszystko niestety. Czemu pisze z gościa? Zwyczajnie się boję, bo wiem jaki to człowiek. Uwolniłam się od niego, było to bardzo trudne. Byłam ofiarą prześladowań z jego strony. Ale dziś wiem jedno. Nigdy więcej wilków!!! Cała wymianę opinii na temat spotykania się z facetami z kafe w realu mozna poczytać na Kupale, chyba od strony 7 ;)

Gość gość
Tak gościu, na stałym temacie. Spaliśmy ze sobą tylko raz, ale było super. Choć jest inny niż tutaj, bardziej nieśmiały. ;) 🖐️

Gość zakochani z ero
U mnie mial byc tylko romans, ale wyjdzie chyba malzenstwo :)