Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

PODZIĘKOWANIA DLA BELLI I DANCI

Polecane posty

dziękuje za zainteresowanie sie moją osoba w trosce o zdrowie. Bella wyszedłem i czuje się dobrze chociaż jestem osłabiony.

jesteś:) to super i nie zwracaj uwagi na g*******e wpisy. Już jeden dostałem wpis że mnie przyjęli do szpitala na wasz koszt, ja pracuje i płace składki.

Gość gość
swietnie, a skladki od czego placisz?

Za co mi dziękujesz? Zapytałam jak się czujesz dobrze że wyzdrowiałeś i jesteś, zdrówka życzę:)

Gość gość Petronella Bella
Dorian jak mi milo :-) Witam Cie cieplutko. Rozmawialam z kolezanka ponad godz.czasu o okrutnych ludziskach.czlowiek juz nie moze nic do nikogo milego napisac BO ZARAZ ktos sie znajdzie i wyzwie od gejow,lesbijek itd.Ja nic nikomu nie zawinilam i zawsze staram sie byc mila!Nawet jak widze jakies glupie komentarze to mysle ze to ktos pisze tylko na zlosc. Dorian dzis piatek i jest 2 dni wolnego HURRA! mam troche planow na jutro. :-)Gorących jak słońce Pozdrowień tysiące:-) Ja Cie mocno sciskam BYWAJ ZDROW! Bella

Gość gość
Na kafe ludzie wymagaja leczenia pod okiem specjalistów.

Dorian widzę że masz kilku przyjaznych tobie osób:) Ja też się do nich zaliczam, nie lubię chamstwa i nikogo nie obrażam**)**)