Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wasi mezowie zajmuja sie wszystkimi dziecmi po rowno?

Polecane posty

Gość gość

Jak wracaja z pracy,to w takim samym stopniu poswiecaja czas dzieciom?szczegolnie chodzi mi o to kiedy miedzy dziecmi jest wieksza roznica wieku.moj bawi sie z corka od godziny a starszy syn zajmuje sie soba.

Gość gość
Up

Gość gość
Córką 1.5 roczną zajmuje się non stop (tzn bawi się z nią), bo jak wraca z pracy ok 16:30, a ona idzie spać o 19tej to wykorzystuje ten czas na maxa. Starszy (11 lat) w tym czasie odrabia lekcje, których ma zawsze dużo, i się uczy więc siłą rzeczy tego czasu poświęca mu mniej (chyba że ślęczą nad matmą czy biologią). Ale w weekendy nadrabiają, chodzą we dwójkę do kina czy na piłkę. Zresztą młody nie ubolewa, ma swój świat, swoich kumpli, już się zdążył z ojcem na dywanie nasiedzieć.

Gość gość
Mój ojciec zajmował się tylko moim bratem bo zawsze chciał mieć syna. mną czasami się zajmował ale rzadko, głównie bratem a mnie olewał bo jak już dostał synusia to po co mu balast zwany córką. pamiętam taką sytuację, raz jak byłam malutka rozpłakałam się że tata bardziej kocha mojego brata i to była prawda. ojcowie nie zawsze zajmują się po równo dziećmi, matki też. czasem niektórzy mają swojego pupila. wiecie jaki był finisz tej miłości ojca do syna? syn jest niezaradny i ciągle sprawia kłopoty. Ale tatuś i tak mu wszystko wybacza i jest w niego wpatrzony a ja raz coś kiedyś wywinęłam to jaka afera była!

Gość gość
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
mój maz do corki jest najbardziej cierpliwy i więcej da sobą sterować niż synowi Syna twrada reka chowa, corcia tak nim dosyć rzadzi

Gość gość
A nie boli Was to?nie wkurza taka niesprawiedliwosc?