Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydepilowana lala

Pasta cukrowa nie udana

Polecane posty

Gość wydepilowana lala

Hej dziewczyny .Ostatnio natknęłam się w necie nt pasty cukrowej , wszystko było dobrze wyrwałam sb tu i uwdzie .Pasta działała ,tylko na chwilę więc ...co mogłam wydepilowałam , później już było coraz gorzej pasta szybko stygła .. robiła się jak typowa landrynka twarda Dałam cukier dałam więcej wody , gotowałam... nic pasta zrobiła się rzadka przy nakładaniu nie mogłam zerwać , dodatkowo lepiła mi się do dłoni.Jaki macie sprawdzony i idealny przepis ? pozostawcie w temacie będę wdzięczna dziś ponownie spróbuję , ale chyba z mniejszymi porcjami składników .?

Gość gość
jak za rzadka to spróbuj stosować z materiałem tzn smarujesz np. na nodze prrzykładasz materianajlepiej jeans i zrywasz jak sie nie uda to pewie pasta do wyrzucenia. A propos tej pasty efekt fajny dla mnie mniej bolesny niż depilator natomiast jak skonczyło sie lato wróciłam do maszynki.. zimą nogi zakryte więc niemuszą wyglądać idealnie;) a włoski tak szybko odrastały i jakieś grube i gęste dopiero teraz sie unormowalo na szczęście. Już więcej nie skorzystam

Gość gość
Wolę chodzić na depilację pastą cukrową do salonu kosmetycznego :)