Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałtorka

Do panów. Co byście zrobili jeśli

Polecane posty

Gość ałtorka

znajoma sprzedawczyni podczas Waszej wizycie w sklepie zaczęłaby się nagle dobierać Wam do rozporka? Pozwolilibyście czy nie? Wy żonaci, ona mężatka, jesteście na stopie koleżeńskiej i macie interes w tym, by mieć dobry kontakt z jej mężem.

Gość gość
Poszedłbym do psychiatry bo takie fantazje to nie jest coś normalnego.

Gość ałtorka
Dzisiaj miałam właśnie taki sen i mnie natchnęło, czy aby nie warto spróbować. We śnie on nie protestował, zrobiłam mu loda, a on wychodząc stwierdził, że chyba będzie musiał częściej wpadać. Szaleję na jego punkcie już ponad rok, kiedyś mieliśmy codzienny kontakt i nawet trochę flirtowaliśmy, teraz rzadki i bez flirtu, ale prawie co noc mi się śni i w ogóle cały czas o nim myślę. Oszaleję przez to.

Gość gość
Ale boję się, że będzie się wzbraniał, wyjdzie i już nigdy więcej nie przyjdzie nawet jeśli też coś do mnie czuje.

Gość acordeon
Nie wiem jakbym się zachował ale kiedyś na imprezie koleżanka podczas tańca chwyciła mnie za krocze niby przypadkiem..jej mąż tańczył z moją ówczesną partnerką.Potraktowałem to jako przypadek chociaż przypadku w tym nie było.

Gość gość
ja długo uprawiałem seks z koleżanką było super nasz seks to całkiem inna zabawa niż z żoną znałem też dobrze jej męża a oni moją żonę przyjażniliśmy się wszyscy

Gość gość
Owszem sex na zapleczu i do domku