Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 lata, Asia

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata , 7 lat temu odeszłam od faceta,byłam pewna że teraz moje życie odmieni się, nie byłam zrażona do facetów, pomimo że mój eks dał mi w kość. Zawsze jestem otwarta na rózne propozycje i życie. Fakt że mam wspaniałego syna i wymarzoną pracę, ale szczególnie na weekendy czuję się okropnie samotna. Co do facetów to mam okropnego pecha, co poznam faceta to porażka, ostatnio poznałam fajnego chłopaka, super się z nim rozmawiało, pisało smsy nawet zaryzykowałam i dałam mu swój numer, raz zadzwonił, potem sporadycznie pisał , a teraz przestał zupełnie (to długa historia)To wszystko tylko spotęgowało moją samotność i gorzej się czuję. O poprawę swojego stanu już nawet Boga proszę, ale zamiast poprawy czuję jakbym była zamknięta w klatce. Nie szukam na siłę, jestem naprawdę delikatna w tych sprawach, ale nie chce skończyć w samotności i w czterech ścianach. Nie wiem jak mam to zmienić??? poradzcie coś,proszę

Gość gość
Co do facetów to mam okropnego pecha, co poznam faceta to porażka, x Problem jest w tobie bo lecisz na złych facetów

Gość gość
Cześć Asiu, masz bardzo ładne imię.

Gość gość
trafiam na porządnych, ale albo ja nie potrafię się zakochać bo nie czuję tego, albo ktoś mnie nie chce. To nie są typy spod ciemnych gwiazd. Są fajni , mieszkają w moim mieście. Ale albo ktoś kto mi się podoba nie chce mnie bliżej poznać , albo ja nie czuję tego czegoś.Jednak jesli wiem że nic z tego nie będzie to bardzo szanuję ich, nie rozstajemy się z żalem .

Gość gość
Dziękuję (gość,13:41) :)

Gość gość
z resztą to 2 facetów takich trafiło mi się, ale ten trzeci bardzo mnie zranił, pisał pisał , mieliśmy wspólne zainteresowania i ogólnie fajnie było. on też skończył swój związek i wspierałam go, ale nagle coś się urwało.

Gość gość
zainteresuj sie takim, który na ciebie leci, nawet jeśli się tobie nie podoba z wyglądu, ale poza tym jest fajnym facetem. W tym wieku powinnas byc madrzejsza i nie szukac ksiecia z bajki...

Gość gość
nie szukam księcia z bajki, ale tych których nie chciałam naprawdę nie pasowaliśmy do siebie

Gość gość
też tak z początku myslalam gdy zaczelam spotykac sie z moim facetem; ale dalam mu szansę i jest naprawdę fajnie :) no ale jak ty szukasz brada pitta i "motylkow w brzuchu", "chemii" no to sorry.

Gość gość
chodzi o charakter, motylki w brzuchu były w wieku 15 lat. Na przyklad nie interesuje mnie facet który bywa w domu raz na miesiąc, albo facet który poprostu siedziałby ze mną w domu i patrzył się na mnie przez cały film. Bo tacy byli.

Gość namierny69
A brakuje ci sexu hmmm

Gość gość
skoro nie pasował tobie facet, który był w tobie zakochany i patrzył na ciebie przez cały film to ty chyba naprawdę jesteś jakaś nienormalna i szukasz nie wiadomo kogo... To chyba dobrze że facet patrzy na ciebie, a nie ogląda się za innymi. Jakby był za bardzo zazdrosny to też już byłoby źle, bo przecież ty byś chciala takiego ktory by zapraszal innego pana do trojkąta... Nie moge, olała faceta bo SIE NA NIĄ PATRZYL :D idiotka. Powinnas sie cieszyc że w ogóle jakis cie chce, mamusko , a nie jeszcze wybrzydza bo facet sie na nia PATRZYL bo tak mu sie podobala :D

Gość gość
Ja tez nie chciałbym takiego któryby na mnie patrzył , tylko takiego który patrzyłby razem ze mną w jednym kierunku! To ma byc partner, przyjaciel , nie jakaś lala patrząca na malowane wrota, w końcu by cos wypatrzył i stwierdził ze to nie to?:)

Gość gość
seksu czy mi brakuje? na pewno jesli kogoś porządnego poznałabym czułabym taką potrzebę. Nie dawno spodobał mi się pewien facet, nie jest żadnym ideałem, ani księciem, a raczej normalnym facetem z już siwiejącymi włosami :) i na pewno nie odmówiłabym. Jeśli się do kogoś coś czuje,to jest normalne.No ale wyszło jak wyszło ,nie wiem czemu mnie olał:(

Gość gość
nie nazywaj mnie idiotką ,poprostu podałam jeden z wielu przykładów, ja z nim nie miałam nawet wspólnego tematu, on tylko mówił o meczach, w samochodzie nie pozwolił mi słuchać muzyki ani radia,chciał mną rządzić o tomi chodzi

Gość gość
Dlatego ze faceci boja sie silnych kobiet. Wola głupiutkie młodziutkie które mozna urobić. Taka prawda.

Gość gość
faceci lubią kobiety które wiedzą czego chcą, gdy sa opiekuńcze, namiętne,dobre i mają pasję, oraz takie które trochę trzeba pozdobywać. A gdy taka im się trafia to olewają.