Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bielizna wyszczuplająca w ciązy

Polecane posty

Gość gość

Czy w trakcie ciąży zdarzało Wam się nosić bieliznę wyszczuplającą/ uciskową? Jestem w 4 miesiącu i jutro idziemy z mężem na pięćdziesięciolecie... W ciązy przytyło mi się troche i nie bede ukrywac że jest to dla mnie kłopotliwa sprawa. Najbardziej przerażają mnie boczki, nie moge na nie patrzeć... :( Wydaje się ze ten probelm mogałby rozwiązać odpowiednia bielizna, ale martwie się czy to nie zaszkodzi dziecku.. macie jakieś doswiadczenia w tej kwestii?

Ależ kobieto przecież nikt na to nie zwróci uwagi bo przecież jesteś w ciąży :)

Gość Dzikus z łodzi
Czy jest w Łodzi pani do lat 50, która zasponsoruje młodego ostrego w łóżku i namiętnego kochanka? proszę o konkretne odp. podszywy i onaniści niech nie odp

Gość gość
będą zwracać uwagę, bo zawsze cieszyłam się nienaganną sylwetką

Gość gość
Puknij się w głowę, a dziecka nie sciskaj, bo to dla nego żadna przyjemność

Gość gość
możesz poronić!!!!!

Gość gość
Nogi możesz sobie ściskać. Jeżeli ręce masz jak balony - też. Z szyją będzie ciężko bo możesz się udusić. A co z twarzą? Hmm, może maska? Duży tyłek? Niech mąż chodzi za Tobą, może nikt nie zauważy. Cycki za duże? Można spłaszczyć,tylko ciężko będzie Ci oddychać w ciąży. A co z brzuchem? Może urodzisz przed imprezą? PS. A może zadasz to pytanie Swojemu ginekologowi??? Czy mogę ścisnąć pasem brzuch? Bo zawsze miałam świetną figurę, a teraz szykuje się rodzinna impreza i nie chce żeby mnie palcem wytykali:):):):). PS. Jak będziesz na tej imprezie to pewnie część rodziny odwiedzi Cię po porodzie, możesz od razu przekazać Im, że chcesz pasy wyszczuplające na prezent. Tylko dużo dużo....

Gość gość
wyobrażasz sobie co będzie czuł ten płod?

Gość gość
Głupota nie boli ;-) mózg sobie ścisnij