Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest krótkodystansowcem

Polecane posty

Gość gość

Macie też taki problem? Ja bym chciała dłużej, intensywniej, a on nie potrafi, kocham go, nie rzucę go przecież z tego powodu :P

Gość gość
na kazda setke wygrywa? :P, :P, :P

Gość gość
do 5 minut w biegu na setke to nie był by dobry czas, więc nie wygrywałby, nawet jakby startował w takich biegach :P

Gość gość
ja też mam takiego, zostaje masturbacja i skoki w bok

Gość gość
On szybko kończy, więc w ramach zemsty obrobię mu tyłek na kafe, niech się wszyscy pośmieją xD

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
Niech ćwiczy mięśnie PC i chodzi bez przerwy z odsłoniętym napletkiem, na noc też, to powinno pomóc fizycznie. Mentalnie niech nie skupia się podczas stosunku tak bardzo na seksie :p

Gość gość
Chodzi mi o myślenie o tym co robi.

Gość gość
Ja mam odwrotny problem bo mój chłopak może i chce długo. Po nocy razem jestem cała obolała tam na dole mimo, że nie ma on dużych rozmiarów. Zwykle kończy się tak, że ja już leżę i nic nie robię a on dalej działa i końca nie widać. O dziwo jestem jego pierwszą dziewczyną mimo, ze ma 24 lata. Jestem w stanie wytrzymać 30 do 45 minut seksu a on kilkakrotnie więcej. Długi i namiętny seks nie jest chyba dla mnie bo biedak jak już ja odmawiam kompletnie to musi jeszcze sam na koniec.

Gość gość
Długi i namiętny seks nie jest chyba dla mnie bo biedak jak już ja odmawiam kompletnie to musi jeszcze sam na koniec. poddaj mi go błagam, ja mogę całą noc, a mój facet 5 minut i po sprawie

Gość gość
Mówię ci powiedz mu to co napisałem, u mnie to zadziałało.