Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna grozi że mnie porzuci jeśli się nie obrzezam

Polecane posty

Gość gość
A po chuj sie obrzezac? Mowie ja baba, w jakim celu? Napletek chroni wacka, skoro jrst to potrzebny do czegos, niech te babsko s*******a, nie ucinaj napletka- sa madre dziewczyny na tym swiecie:) serio ci mowie nie rob tego dla tej d****** nie jest ciebie warta:)

Gość gość
gość dziś Nie robię żadnej propagandy bo czemu niby? Mam problem więc pytam na forum X Facet, ktory pyta o takie rzeczy na forum to skonczona c***a, frajer i zapewne juz dawno rogacz. Pytaj dalej frajerze, rogusiu jeden.

Gość gość
No chyba od tego są fora czy się mylę? Nie rozumiem skąd ta agresja i brak kultury u was.

Gość gość
Problem w tym że jest mnie warta właśnie... Zasłużyła sobie na to, bo zawdzięczam jej życie. Zresztą kocham ją.

Gość gość
A ta teoja p***a jest kulturalna ? Skoro pieprzy ze nie zniesie widoku twojego sflaczalego czlonka, szok, ja pieprze ja p*****le, i ona jest wartoscowa?

Gość gość
wyypyerdalay debilu

Gość gość
Nie musisz tego czytać jak nie chcesz. Po drugie cieszę sie że mówi to wprost.

Gość gość
To ty tez jej kaz wyciac wargi bo tam kryje sie ser i o***t wyciac bo paskudny i smierdzi i ty masz jej tam ladowac wacka? W o***t? Niech wytnie jelita albo wszystkie narzady bo smierdza, idz spadaj facet bo zalosny gosciu z cuebie, ogarnij sie

Gość gość
Tylko że jej wargi są w porządku i to nawet bardzo. Po co mam kłamać? Cycki też ma zajebiste i co, mam powiedzieć żeby powiększała, żeby sobie zjebała?

Gość gość
Cieszysz sie ze ona mowi to wprost a wchodzisz tu i biadolisz ze kaze ci sie okaleczyc? Sam sobie zaprzeczasz

Gość gość
skoro sie cieszysz to po co tu wlazisz, skoro jestes zadowolony to po co sie zalisz

Gość gość
Ja bym nigdy nic nie zmieniala dla faceta, nigdy przenigdy, zaden nie jest tego wart by sie okaleczac

Gość gość
Żeby spytać kobiety czy też tak mają i obrzezanych o sam zabieg. Zresztą napisałem na początku o co chodzi. A to że opisałem swoją sytuację o niczym nie świadczy.

Gość gość
Wargi chronia lechtaczke i tak samo napletek chroni glowke

Gość gość
To ja jako kobieta napisze ci ze jestem normalna i dla mnie czlonek bez napletka bylby nienormalny i paskudny. Jestem osoba wybredna i wymagajaca co do facetow ale jesli chodzi i to co ty piszesz to nigdy nie kazalabym facetowi wyciac skore, moge umyc go sama, zawsze tak robie, myje go tak jaknajlepiej :)

Gość gość
Nie bedziesz mogl sie masturbowac po tym i wiele wad ma obrzezanie

Gość gość
Bol przy stosunku, slabsze doznania blizny, penis jest jak kaleka po tym

Gość gość
nie, my inne kobiety tak nie mamy. I skoro tak ją kochasz i w ogóle, to ni ma co się pytać na forum czy nam pasuje twój f... z napletkiem czy nie. Obetnij dla zadowolenia tej swojej i skończ pier...

Gość gość
Wlasnie- skoncz p******ic

Gość gość
A najlepiej obetnij sibie tego c***a swojego calego, na chuj nam twoj chuj

Gość gość
twoja dziewczyna jest psychiczna. a ty chyba też, gdybyś mial się okaleczac " z miłosci". chore albo prowo.

Gość gość
To k***a prowo jak nic albo tak debilny chlopina jakich malo:)

Gość gość
Obrzezanie nalezy do religijnych rytualow, obrzezano chlopcow by sie nie masturbowali

Gość gość
Mało wiecie i powielacie stereotypy: obrzezany penis wcale nie uniemożliwia masturbacji, wiem to jako obrzezany. Napiszę więcej, można się masturbować na sucho, bez nawilżacza po gołej główce, a orgazmy są nawet intensywniejsze. Kiedy ktoś pisze, że po obrzezaniu nie można się masturbować, że obrzezany facet to od razu żyd, albo że odsłonięta żołądź często ma podrażnienia to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Skoro nie wiecie jak jest po obrzezaniu to nie zmyślajcie głupot. Bardzo sobie chwalę ten zabieg i zachęcam cię żebyś wykonał go dla swojej żony. Oboje na tym zyskacie.

Gość gość
A no i to całe "okaleczanie"... Dajcie spokój, to wycięcie kawałka skóry, zabieg kosmetyczny a nie wydłubywanie oka. Niedługo będziecie mówić, że obcinanie paznokci to też okaleczanie. Nie rozśmieszajcie mnie, to taki sam zabieg jakiemu poddają się ludzie z nadmiarem skóry na brzuchu po odchudzaniu, oni też się okaleczają?

Gość gość
:-D widze p*********a kaleko umyslowa że dalej ciągniesz te rzygowiny gadając sam ze sobą i sugerując wszem i wobec że rozmnażacie sie obrzezani na kafeterii z szybkością światla:-D

Gość gość
Szanowny panie, nie rozmawiam sam ze sobą, tylko dementuję te bzdury które piszecie na temat obrzezanych i odpisuję na temat. Nikt wam nie każe tego robić, ale zakłamywać prawdy jednak nie wypada.

Gość gość
Facet obrzezaj się skoro to taka z******ta laska. Kosztem napletka będziesz miał z******ty seks a ona będzie szczęśliwa, a chyba o to chodzi?

Gość gość
Jak mozna porownywac obcinanie paznokci do usuniecia napletka, mozna bardzo dobrze dbac o penisa bez okaleczania go, przykladem jestmoj mezczyzna:) jestesmy 10 lat i zawsze byl pachnacy i czysty. No ale jesli ktos woli wyciac napletej niz sie myc to jego sprawa:)

Gość gość
Powiedzcie mi jedno: po co usuwacue? Przeszkadza wam?