Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko rosnie stopa u dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie..jak to jest pewnie szybko i nieprzewidywalnie...ale mam dylemat nad rozmiarem butow na wiosne dla syna..chcialam kupic nike czy adidas ale to wydatek rzedu srednio 120 zl wiec sporo zastanawiam sie czy warto czy lepiej kupic gdzies jakies za 50 czy 60 zl. syn ma 15.5m dlugosc stopy 13.5 czyli rozmiar 22praktycznie na styk. W polowie listopada kupowalam rozmiar 21 z luzem ale nie kojarze jakim. Jaki rozmiar bedzie najlepszy 23 czyli ok 7mm luzu czy r. 24 13mm luzu

Gość gość
Też chętnie poczytam. Moja córka dopiero chodzi przy meblach ale miałam okazję kupić fajne porządne butki na wyprzedaży dla niej. I czy za 2 miesiące powiedzmy może urosnąć stopa o rozmiar? Ma 10 miesięcy;)

Gość gość
2 cm na godzinę.

Gość gość
My zmieniany rozmiar co jakieś 2,5miesiąca. W takich wiosennych butach noga będzie mu wyskakiwac jak będzie miał prawie 1,5cm luzu...

Gość Gosia Liszki
Zdecydowanie rozmiar 24. Buty kupuje się z luzem od 6mm-12mm. 13mm luzu jest ok. Jeden mm więcej nie robi wielkiej różnicy. Z mojego doświadczenia musi być minimum 1 cm luzu. Pozdrawiam.