Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka w ciąży namówiona napiła się alkoholu

Polecane posty

Gość gość

moja szwagierka, żona mojego brata jest w 4 miesiącu ciąży, byli u nas w odwiedzinach na weekend, u nas oczywiście zawsze w gościnach jest alkohol, `wiem że ta ździra nigdy nie stroniła od alkoholu, kiedys nawet mi powiedziała, że czasem lubi się napić. Oczywiście mąż wyciągnął flaszkę, ja wino, oni pili z moim bratem a ja tej piździe mówię: może chcesz trochę czerwonego wina? Ona: nie nie nie. aż w końcu za 10-tym razem uległa mi i powiedziała: no dobra, nalej mi troszkę, nalałam jej pół kieliszka, przez cały wieczór wypiła prawie wszystko z tego kieliszka. Kurwa teraz będę namawiać brata, żeby zostawił tą kurwę i pozbawił ją praw do dziecka.

no mało odpowiedzialnie z jej strony... a czemu cały czas namawialaś ją do tego, żeby się napiła? chciałaś sprawdzić czy się skusi czy o co chodzi?

Gość gość
1/10 marna prowokacja

Gość gość
czy dla was każdy temat to prowokacja?

Gość gość
Jeśli raz wypiła pół kieliszka czerwonego wina to nic się nie stało.

Gość gość
Takie głupie tematy tak. Proszę Cię pół kieliszka na cały wieczór a Ty zachowujesz się jakby butelkę wypiła. Nie dramatyzuj

Gość gość
Piz...a to ty jestes.wyrachowana.dwulicowa i obludna.najpierw namawiasz potem tylek obrabiasz na forum.wredna baba z ciebie.

Gość gość
Prawdziwa suka z ciebie.... i alkocholiczka razem z mężem.... Najpierw namawiasz a potem d**e obrabiasz....jak najgorzej ci życzę!!!! Od pół kieliszka nic się nie stanie, a ty powinnaś się w najgorszym piekle smażyć!!!!

Gość gość
Kretynka z ciebie

Gość gość
Debilko zona brata to bratowa. Woda ci mozg zlansowala

Gość gość
A mnie strasznie wkurzają osoby, które namawiają kobiety w ciązy do picia alkoholu. Jak tak w ogóle można. Mi w rodzinie męża zawsze proponowali po kilka razy, głównie teść - masakra. Tyle, że ja nie uległam. Kiedyś się wkurzyłam i powiedziałam żeby mi nie proponowali,ale teść nadal "a może jednak" :/

Gość gość
a ja jestem w szoku, że w waszych domach tak się pije alkohol! u nas wódka jest nie do pomyślenia, dla nas to już patologia

Gość gość
po pierwsze..ladnie mowisz o swojej szwagierce. Po drugie namawiasz ja 10 razy, to biedna w koncu CI ulegla..( co prawda nie powinna, ale jak ktos jest upierdliwy, to kiedys czlowiek ustepuje) po trzecie PROWO 1/10. xxx Jakbys ten temat bardziej kulturalnie napisala, to moze ktos bylby w stanie uwierzyc, ze to nie PROWOKACJA.

Gość gość
jak trochę wypiła to nic dziecku nie będzie, nie przesadzaj

Gość gość
Największą piz/da to jestes ty, a alkohol jak widać lubisz baedziej, niż ona szujowata menelico

Gość gość
Bez przesady. Ktoś kiedyś pierdyknął, że alkohol w ciazy szkodzi i teraz wielkie halo się robi. Piłam w czasie ciąży 1 czasami 2 piwa dziennie. Czasem jakiegoś drinka też. I jakoś moje dziecko jest zdrowe.

Gość gość
kiedys nawet mi powiedziała, że czasem lubi się napić - Nooo to dokładnie tak jak ty, w gościnach to jest czasem. Po drugie to bratowa, nie szwagierka, ty jesteś szwagierką dla niej, alkoholiczko wstrętna. :)

Gość gość
taka ilość nie jest szkodliwa jak jeden kieliszek wina na cały wieczór, zabrania się picia alkoholu dla zasady bo wiele osób nie potrafi wypić kieliszka raz na miesiąc jak już piją do cześciej i więcej co już by było szkodliwe.

Gość gość
czerwone wino ma duzo antyoxydantow, jest zdrowe a pol kieliszka dziecku nie zaszkodzi

Gość gość
matko kochana, ludzie to mają problemy... co ty masz za zycie nudne , ze tak musisz d**y obrabiac tutaj na forum ?

Gość gość
nienawidzę tej mojej szwagierki za to że mi zabrała mojego jedynego ukochanego BRACISZKA rozumiecie to ????? I zrobię wszystko WSZYSTKO żeby tylko ją zostawił