Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamamaolka

Kolka i huśtawka graco sweetpeace

Polecane posty

Gość załamanamamaolka

Drogi mamy, prosze was o szczere opinie w kwestii huśtawki graco sweetpeace. Mój synek ma okropne kolki, próbujemy wszystkich sposobów ale nic nie działa oprócz noszenia i kołysania na rękach. Z tym że ja jestem po operacji i nie mogę go nosić. Jak jest mąż nie ma problemu, ale jak jest w pracy ja sobie z tym juz nie radzę i dziecko mi ciągle płacze, zwija sie, kopie nóżkami i wrzeszczy wręcz. Przeczytałam ze huśtawka sweetpeace ma specjalny system kołysania i bujania, który naśladuje naturalne ruchy kołysania na rekach. Czy któras z was ma może taką huśtawkę i wypowie sie czy jej dziecku to kołysanie pomagało? Uspokajało? Bo gdyby miało mu pomóc to ja ją od razu kupuję

Gość gość
widziałam ją u kolezanki- wygląda ślicznie ale nie wiem czy pomaga na kolkę

Gość gość
Wiesz co, moja córeczka nie ma kolek na szczęście ale za to jest bardzo rozpieszczonym przez babcię i tatusia brzdącem... Jak tylko zakwiliła to juz ją brali na ręce i teraz nie uśnie bez noszenia na rękach. Ale na szczęście zasypia w SweetPeace Ta huśtawka jest dosć fajna, ma kilka stopni kołysania, słabsze, mocniejsze, melodyjki i odgłosy któe szybko dziecko uspokajają - no po mojej widze że bardzo kojąco na nią działa. Może faktycznie Twojemu synkowi będzie w niej dobrze... spróbuj..

Gość gość
też polecam - dostałam od koleżanki po jej córeczce - to super rzecz, bardzo sie przydaje i mimo że kosztuje sporo to warto

Gość Jedynaczka4
Huśtawka jest świetna.Moja babcia kupiła naszemu maleństwu. Fajne melodyjki ukoją nasza małą do snu, a ja nie muszę jej noscić

Gość gość
Macie racje dziewczyny, rewelacja- mała dostała na zajączka od dziadków, właśnie testujemy i jest nieziemska!!!!!

Gość gość
Dziewczyny a wy korzystacie z wszystkich prędkości i wibracji (czytałam że ta sweetpeace ma 6 stopni kołysania i 2 wibracji) jak to jest ? korzysta się raczej z jednego czy dzieciom zmieniacie?

Gość gość
nie chce fisher price, sweetpeace zdecydowanie lepsza

Gość gość
Ja mam huśtawkę z baby merc i na mojego synka jakoś magicznie działa. Po chwili kołysania już jest spokojny, a najczęściej to w ogóle zasypia.