Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masaz dla kobiet erotyczny

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam jakiegos profesjonalnego salonu masazu w woj. slaskim( najlepiej katowice), w ktorym wykonuja tez masaze "z finalem" dla kobiet. Znalazlam kilka,w ktorych oferuja masaz tantryczny, ale nie ma info na stronie czy obejmuje miejsca intymne czy nie... ktos zna? Korzysta? bede wdzieczna za jakies sprawdzone namiary;)

Gość gość
Ktos cos moze polecic?

Gość gość
W niedziele sie nie dodzwonie. Zna ktos takie miejsca na slasku godne polecenia? Takie, gdzie jest czysto, bezpiecznie i dyskretnie?

Gość gość
polecam siebie;)

Gość gość
To chyba niezbyt profesjonalne podejscie, takie mnie nie interesuje:)

Gość gość
Gospodarz co wpisales? Mnie wyszukuje oferte, gdzie pierwszy masaz jest nawet za darmo...ale jak to mowia za darmo umarlo;) wole zaplacic i czuc sie komfortowo:)

Gość gość
kurde chcialam sobie zrobic prezent na dzien kobiet, a widze ze ciezko bedzie znalezc cos...facetom jest prosciej i takich salonow jest na peczki:/

Gość gość
Nie będę ujawniać miejscowości,ale miałam taki masaż za godą chłopaka i przy jego nadzorze.Chłopak był mocno pobudzony gdy podczas masażu zaczęłam dochodzić.Pozwolil masażyście by mnie wziął i odbył ze mną stosunek pod warunkiem ,że on po nim ze mną sobie ulży podniecenie w środku.Spóścil sie bardzo obficie mój chłopak lecz doszedł szybko we mnie z podniecenia wiedokiem tego co się działo.Masażysta nie pobrał żadnej opłaty za masaż.Chciłam za miesiąc by to powtórzyć lecz chłopak się nie godzi a jestem lojalna i bez niego nie pójdę nie zdradzam go.

no i od razu widac, ze ostatni wpis to bujdy gimnazjalistow. bo prawdziwy masazysta nie robi tego za darmo, az takimi altruistami to oni nie sa....

Gość gość
ja korzystalam z takiego masażu w domu. Facet normalnie pracuje w salonie masażu, a po godzinach można zaprosić go do siebie. Zabiera ze sobą łóżko do masażu, masaż trwa 1,5 godziny, pierwsze poł godziny to typowo masaż relaksujący, dopiero potem zajmuje się konkretami.Facet zna się na rzeczy, jest profesjonalistą, nie ma obawy że będzie probowal wykorzystac sytuacje:) a orgazm mialam taki, ze az mi glupio bylo przed nim:) ale nie dal po sobie nic poznac, pewnie dla niego to normalne:) na pewno jeszcze skorzystam!

Gość gość
Ile to kosztuje, takie 1,5 godz. masażu?

Gość gość
placilam 200 zl

no wiesz...... :D umyje twoj samochod, zrobie dobra strone internetowa, rozwine reklame, bede twoja partnerka do udoskonalenia twoich umiejetnosci, ugotuje obiad, posprzatam, wypiore reczniki,wyprowadze psa.... mam wymieniac dalej? ;)

Gość gość
ja niestety nie mam mozliwosci zaprosic takiego masazysty do domu:( z tym barterem to calkiem spoko sprawa:) wiele mozna zaoferowac i nie mysle tu o seksie, choc pewnie i takie propozycje sie zdarzaja:)

Gość gość
Ja tez mialam masaz w domu, masazysta pelen profesjonalizm, dojezdza ze slaska. Masaz skonczyl sie finalem. Polecam, mega przezycie, czefos takiwfo jeszcze nigdy nie przezylam!

Gość masazkce

Gdyby jakaś kobieta była chętna na masaż erotyczny na Śląsku to zapraszam na maila: masazkce@wp.pl Jestem mgr fizjoterapii, masaż mogę wykonać w swoim gabinecie lub z dojazdem do domu. Koszt w moim gabinecie w Katowicach to 80 zł